Zagorac veruje u Meginu mladost

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.09.2016.
19:00
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Košarkaški klub Mega Leks u subotu igra poslednju kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a protivnik izabranika Dejana Milojevića biće ekipa Lukoil Akademika.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Vicešampion regionalne košarkaške lige u subotu će imati poslednju proveru uoči početka nove sezone, a rival Mega Leksa biće ekipa Lukoil Akademika.

Ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Milojević do sada je odigrala 11 kontrolnih utakmica i ostvarila skor 6-5 pa će duel sa Lukoilom biti prilika da se još jednom pobedom stavi tačka na uspešan pripremni period.

"Meč protiv Lukoila je poslednja provera pred početak sezone u ABA ligi i potrudićemo se da sa dobrom igrom i pobedom dočekamo prvog protivnika u ABA ligi, Union Olimpiju" rekao je kapiten tima Rade Zagorac.

Prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni Mega će odigrati 29. septembra od 21 čas protiv Union Olimpije u dvorani "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

"Ponovo imamo izuzetno mladu i talentovanu ekipu a verujem da ćemo uspeti da pokažemo i kvalitet na terenu. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici, kao što je to činila i prethodne dve godine, da nas u subotu podrži u što većem broju i da u dobrom raspoloženju dočekamo izazove koji nas sve zajedno očekuju" poručio je Zagorac.

Mega Leks će u novoj sezoni igrati na četiri fronta, pošto je pored učešća u ABA ligi i domaćim takmičenjima potvrđeno i učešće u novoformiranoj FIBA Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke