Zagorac: "Pobeda protiv FMP-a korak u pravom smeru"

Autor: Beta Beta
subota 24.12.2016.
14:06
Izvor: Beta

Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac rekao je danas da bi njegova ekipa pobedom u predstojećem meču protiv FMP-a napravila korak u pravom smeru pred nastavak takmičenja u Jadranskoj ligi.

aba-liga.com/Karpos Sokoli/Igor Panevski
aba-liga.com/Karpos Sokoli/Igor Panevski

Povezane vesti

"FMP je uvek motivisan kada igra protiv nas... Medjusobno se jako dobro poznajemo iz mladjih reprezentativnih selekcija i radi se o velikom broju talentovanih i kvalitetnih igrača na čelu sa Filipom Čovićem. Smatram da bismo pobedom napravili korak u pravom smeru u nastavku šampionata", rekao je Zagorac za sajt kluba.

Košarkaši Mega Leksa sutra od 17.00 dočekuju ekipu FMP-a u 15. kolu Jadranske lige.

Mega je u petak proslavila 18 godina postojanja, pa će ulaz utakmicu biti besplatan.

"Pozivam publiku da nas podrži u velikom broju i da zajedno pobedom obeležimo punoletstvo našeg kluba", dodao je Zagorac.

milojevic mega leks

Trener Mege Dejan Milojević za taj meč, zbog povrede ruke, neće moći da računa na Marka Tejića, kao ni na Nikolu Rebića i Ognjena Čarapića. U tim se vraća Kostja Mušidi koji je sa Nemačkom završio juniorsko Evropsko prvenstvo, a poslednje pojačanje Mege Aleksandar Marelja će, takodje, biti spreman.

"U nedelju nas očekuje protivnik koji, kao i mi, ima mladu, poletnu ekipu sa puno talentovanih igrača a koji je, nažalost u istoj poziciji da se bori za opstanak u ABA ligi. Ovo će biti veoma važan meč za obe ekipe, ali verujem u svoj tim i da ćemo sutra doći do pobede", rekao je Milojević.

Mega Leks i FMP su odigrali jedan meč ove sezone, u 2. kolu ABA lige kada je u Železniku slavio FMP sa 98:84. Pred meč u nedelju, obe ekipe imaju skor od četiri pobede i 10 poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke