Zagorac: "Očekujemo reakciju Budućnosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.03.2016.
11:38
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Junak prvog polufinalnog meča između Budućnosti i Mega Leksa Rade Zagorac smatra da njegovu ekipu očekuje mnogo teži posao u revanš susretu koji je na programu u subotu.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa priredili su veliko iznenađenje na startu polufinalne serije plej-ofa ABA lige pošto su u Podgorici savladali Budućnost i stekli prednost.

"Nismo imali mnogo vremena za odmor. Zadovoljni smo zbog brejka koji smo napravili, međutim, nema vremena za slavlje, odmah nastavljamo sa treninzima i pripremama za revanš u Mitrovici" rekao je Rade Zagorac.

Ekipa Dejana Milojevića još jednom je pokazala karakter pošto je u prepunoj "Morači" savladala favorizovanu Budućnost i tako stigla na korak od plasmana u finale ABA lige.

"Atmosfera je bila super. Hala je bila puna, navijanje odlično, nije bilo nimalo lako za igranje ali smo mi više puta tokom sezone pokazali da atmosfera ne utiče previše na nas tako da smo i ovoga puta dobro podneli pritisak" dodao je Zagorac.

Upravo je Rade Zagorac bio najbolji pojedinac u pobedničkom sastavu ali mladi košarkaš Mega Leksa ne želi da potencira individualni učinak.

"Rotacija nam je skraćena usled povreda igrača zbog čega je svako morao da pruži maksimum i uloži dodatni napor da bismo ostvarili pobedu. Raduje što smo svi uspeli da odigramo na visokom nivou" kaže Zagorac.

Revanš susret zakazan je za 19. mart u Sremskoj Mitrovici, a Rade Zagorac veruje da njega i saigrače očekuje mnogo teži posao nego pre tri dana.

"Očekujem totalno drugačiju utakmicu u revanšu iz razloga što su nas u prvom meču možda malo i potcenili. Očekujemo njihovu rekaciju jer moraju da idu na pobedu i sugurno da će nam biti mnogo teže" zaključio je prvotimac Mega Leksa.

Druga utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Mega Leksa i Budućnosti zakazana je za subotu od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Thursday, 17.03.2016
12:41

A reakcija ce biti to da ce sudije opet pokusati da ukradu, ovog puta od poceetka!