Zagorac: "Hvala Megi na šest prelepih godina"

Autor: Beta Beta
utorak 18.07.2017.
15:47
Izvor: Beta

Košarkaš Memfisa Rade Zagorac zahvalio se svom dosadašnjem klubu Mega Bemaksu naigračkom i ljudskom sazrevanju u prethodnih šest godina i poželeo klubu iz Sremske Mitrovice mnogo uspeha u nastavku.

Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Ev
Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Ev

Povezane vesti

Rade Zagorac je četvrti igrač koji je za dve godine preko Mege stigao u NBA ligu, nakon što je kao 35. pik izabran od Bostona, a potom i trejdovan u Memfis.

"Zahvalio bih se ovom prilikom Megi na šest prelepih godina, ispunjenih nezaboravnih iskustvima. Hvala na velikoj pomoći pri igračkom i ljudskom sazrevanju. Kroz sve ove godine sam učio šta znači biti profesionalac, biti odgovoran, nositi se sa snažnijima od sebe, osetiti uspeh i neuspeh", rekao je Zagorac za klupski sajt.

Ovaj 21-godišnji igrač je za svoj novi klub već nastupao u Letnjoj NBA ligi u Las Vegasu gde je sa Memfisom stigao do polufinala gde su poraženi od Portlanda sa 87:82 uz sedam poena, pet skokova i četiri ukradene lopte po meču.

"Nemam sumnju da Mega ostaje na čvrstim nogama i stabilna, baš onakva kakvu sam je i zatekao pre šest leta. Moj sledeći korak je i moj dečački san, igranje i nadmetanje u najkvalitetnijoj ligi na svetu. Dragim ljudima iz uprave, trenerima, stručnom osoblju, navijačima i naravno saigračima sa kojima sam kroz sve ove godine saradjivao – hvala. Od svog novog navijača – srećno", rekao je Zagorac.

Zagorac je u Megu došao 2011. godine, gde je u narednih šest godina učestvovao u najvećim uspesima kluba u istoriji. Kao kapiten je u sezoni 2015/16 predvodio Megu do prvog trofeja, Kupa Radivoja Koraća, a zatim i do drugog najvećeg uspeha, plasmana u finale plej-ofa Jadranske lige.

U prošloj sezoni je za Megu u ABA ligi u proseku beležio 15 poena, 6,5 skokova i 2,5 asistencije dok je u Ligi šampiona u proseku imao 12,6 poena, 6,1 skok i 2,5 asistencija.

Mega se zahvalila popularnom "Zagoru" i poželela mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Tuesday, 18.07.2017
16:02

баш брига стручњаке за твоје коментаре. Чин ниси члан комун. Близанаца као да не постојиш. Браво за Милоја дао ти је шансу да се развијаш што се не би рекло за за храброг тренерског Мага што му сад кличу и плачу за њим.