Zabrinjavajuće - Sutjeska dovela ozbiljno pojačanje za Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.12.2015.
23:50
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji košarkaški klub Srbije nalazi se u ogromnim problemima uoči završnice ligaškog dela regionalnog šampionata, a na svu muku crno-belih iz Crne Gore stižu vesti koje moraju da zabrinu čelnike Partizana.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Pre samo tri kola KK Partizan NIS igrao je za pobedu nad Mega Leksom kojom bi zadržao šanse za plasman u plej-of, a samo desetak dana kasnije situacija je alarmantna.

Ne samo da se crno-beli nalaze u rezultatskoj krizi zbog koje se trener nalazi pred smenom, već se i u igračkom kadru dešavaju potresi o čemu je danas bilo reči.

Teško da će predstojeća "najluđa noć" u Humskoj biti razlog za veselje jer se već 4. januara igra utakmica u kojoj Partizan mora da ostvari pobedu ukoliko ne želi da dovede u pitanje opstanak u ABA ligi.

Situacije je dovoljno komplikovana a vesti koje stižu iz Crne Gore ne daju razlog za optimizam. Uoči duela sa Partizanom ekipa Sutjeske pojačala se na poziciji beka pošto je u Nikšić stigao Brajon Raš, momak koji ima crnogorski pasoš.

Svojevremeno je Brajon Raš bio na spisku reprezentacije Crne Gore ali je tada prednost dobio Tejlor Ročesti. Raš već desetu sezonu provodi u Evropi, a do sada je branio boje više francuskih klubova, dok je prethodnu sezonu završio u nemačkom Ulmu.

Pored Brajona Raša Sutjeska planira angažovanje iskusnog centra a pojačanja će biti ciljano dovedena pred susret 18. kola ABA lige sa Partizanom koji bi mogao da odluči koji će tim ispasti iz lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srcko
Tuesday, 29.12.2015
10:52

Svakako nisam ocekivao da ce Pekovic dozvoliti borbu za opstanak, nisam ni final four ocekivao, ali... Ocekivao sam pristojan tim, na nekim pozicijama i mlade igrace, velike potencijale, koje bi odgovarajuci trener razvijao ove sezone. Osim Marinkovica nemamo drugog mladog igraca, a on se muci od pocetka sezone. Nemamo centra, ni solidnog ni mladog centra koji bi se razvijao ove sezone.... Losa selekcija igraca koja bi omogucila stabilizaciju kluba. Kao da je sve odradjeno bez ikakvog plana.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 29.12.2015
12:42

Naprotiv, plan je odlican samo sto ga mnogi pravi navijaci ne razumeju...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 29.12.2015
10:26

Ma kakvi, mi gotovo sigurno gubimo od Sutjeske, bice to grcevita borba...