Za njega umor nije opravdanje: ''Ima nas koji ginemo za reprezentaciju!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.06.2017.
13:06
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Dva i po meseca je ostalo do početka Evropskog prvenstva, a u ovom trenutku je teško prognozirati u kakvim će sastavima nastupiti učesnici ovog takmičenja.

AP Photo/Matt Slocum
AP Photo/Matt Slocum

Povezane vesti

Neizvesnost u Srbiji vlada u vezi sa nastupom Nikole Jokića, možda i nekih drugh igrača, a slične probleme ima i hrvatski selektor Aleksandar Petrović.

Njemu su nastup na Evropskom prvenstvu već otkazali Mario Hezonja i Ante Žižić, a jedan od onih koji nije pod znakom pitanja je košarkaš Filadelfije Dario Šarić.

On je u izjavi koju prenosi zagrebački ''Jutarnji list'' sasvim jasno istakao šta misli o razlozima onih igrača koji otkazuju nastupe za nacionalni tm.

''Krivo mi je što neki ne žele igrati za reprezentaciju, čini se da nema više tog žara i da smo izgubili kult reprezentacije. Ali tu smo mi koji ginemo i osećamo naboj. Razumem da neko otkaže nastup zbog svoje karijere, ali da je razlog umor to ne razumem.

Što se tiče očekivanja od Evrobasketa, mogu reći da imamo zanos i energiju i da ćemo pokazati da se košarka probudila",
izjavio je Šarić.

Njega krajem meseca očekuje povratak u SAD na dodelu nagrade ''ruki godine''. Naravno, nada se da će je baš on dobiti, ali...

"U Ameriku idem da treniram, a što se tiče nagrade za rukija, nemam nikakvu informaciju i ne razmišljam o tome hoću li je dobiti ili ne. Velika je stvar što sam u užem izboru i naravno da se imam pravo nadati", zaključio je Šarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Tuesday, 13.06.2017
15:00

Bravo mali , tako treba svi da razmisljaju

avatar
Navijač Juventusa
Tuesday, 13.06.2017
13:08

Odlican igrac, ali Hezonja je bolji hrvatski kosarkas ;)

avatar
West London
Tuesday, 13.06.2017
13:44

Nije,a s onakvim pomašanjem neće nikada niti biti,prepotentan mladić,koji živcira sve oko sebe,igrao za Barcelonu,pa otišao u Nba umislio da je zvjezda a nema ga nigdje na mapi,nit će ga biti,nek je talent ali digao je sebe visoko,i polako ali sigurno to mu se vraća,a Šiši i Boganović su 2 koplja ispred Hezonje