Za njega je Zvezda ''mnogo više od kluba''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.04.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zato on u crveno-belom dresu i pruža svoje najbolje partije u karijeri.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Povratak iz Milana u Crvenu zvezdu pokazao se kao pun pogodak i za srpskog šampiona i za samog Čarlsa Dženkinsa, koji je ove sezone dao ogroman doprinos fenomenalnim rezultatima Radonjićevog tima i u Evroligi i u regionu.

Zvezda je već osvojila duplu krunu, uz obezbeđen još jedan plasman u Evroligu, a do kraja sezone bi sve moglo da bude začinjeno i novom titulom u šampionatu Srbije.

U iščekivanju starta tog takmičenja, popularni ''Đenka'' je u izjavi za ''Blic'' otkrio koliko mu Zvezda znači posle trofejnih sezona sa crveno-belima.

''Ovo je moj dom. Zvezda je mnogo više od kluba, za mene je kao porodica, pogotovo sada više nego ikada. Tim i treneri su mnogo više od toga.

Svi imaju neku ulogu, zato se osećam kao da pripadam ovde i zato ovde igram najbolje u karijeri.

Deo sam velikih uspeha, navijači pokazuju mnogo emocija i želim uvek da im pokažem koliko mi je stalo načinom na koji se borim'',
naglasio je Dženkins.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner11
Monday, 17.04.2017
00:34

Dajte ovom coveku novi ugovor !

avatar
Markо Đorđević
Monday, 17.04.2017
00:09

Najbolji stranac u istoriji srpske kosarke. Neko ko kad ode iz kluba jednog dana, bice zapamcen kao legenda kluba. Sa kakvom energijom igra, kako se odnosi prema dresu...Nije dzabe dobio nas pasos. Djenka je nas covek skroz naskroz. Jedna od omiljenih licnosti i bio je pun pogodak vratiti ga u klub iako su mnogi sumnjali u njega. Mislim da ima ugovor i za sledecu sezonu kao i vecina igraca. Zapravo, znam samo za Simona i Lazica da im isticu ugovori.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 17.04.2017
01:46

Ostaju i njih dvojica

avatar
Monday, 17.04.2017
14:59

mozes da dodjes sutra i da se sagnes ako te nije sramota pred ljudima ...

avatar
Monday, 17.04.2017
12:12

hahaha ti i ovaj malisa dole ste najveci komedijasi , sa vama nikad nije monotono ... kad god pomislim da ste rekli sve , vi ponovi izustite nesto od cega krene valjanje od smeha ... ja i ujak (koji je Zvezdas i isao je u Bari da gleda finale) smo se iskidali od smeha na ovaj komentar ... 10ka za humor ...

avatar
Markо Đorđević
Monday, 17.04.2017
03:21