Za nevericu! Branko Lazić otkrio kako je osetio povredu!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.09.2017.
10:48
Izvor: Sportske.net, Happy TV

Ne, nije bilo tokom utakmice, ili treninga...

EPA/SEDAT SUNA
EPA/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Znate već dobro kakvi su maleri pratili naš nacionalni tim i uoči i tokom Evrobasketa, a možda najbolja ilustracija šta se dešavalo našim košarkašima tokom ovog leta, jeste slučaj Branka Lazića, koji se povredio pred sam finiš šampionata i one najvažnije utakmice u borbi za medalje.

Gostujući u Jutarnjem programu ''Happy TV'', Lazić je otkrio da je povredu osetio - tokom šetnje!

''Negde u četvrtak, petak, kad smo menjali hotel osrtio sam bol. Kad smo prešli u taj drugi hotel, posle toga izašao sam u neku šetnju u bukvalno posle 50 metara osetio sam pri hodu boli svaki sledeći korak je bio sve bolniji. Na kraju sam se vratio u hotel, popričao sa medicinskim timom i dogovorili smo se da uradimo magnetnu rezonancu.

Neizvesnost je trajala čitav jedan dan, s obzirom da smo uradili magnetnu rezonancu u nedelju i čekali smo rezultate do ponedeljka popodne.

Spremali smo se normalno za trening najnormalnije, ja sam se spremio kao i za svaki drugi trening. I pri ulasku u halu doktor mi je prišao i rekao da su stigli rezultati...'',
objašnjava Lazić.

On dalje ističe i da mu je bilo veoma teško što u ključnim mečevima nije mogao da pomogne svojim saigračima.

''Ne možete da verujete koliko mi je bilo teško na klupi. Jedna utakmica mi je delovala kao dve. Verovao sam od samog početka turnira u ekipu. Čak i kada su Slovenci vodili verovao sam da možemo da se vratimo'', istakao je Lazić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke