Za "Delije" nema mesta u "Morači"?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.12.2015.
18:16
Izvor: Sportske.net

Organizator predstojećeg derbi susreta 15. kola regionalne lige koji se u ponedeljak igra u SC "Morača" potrudio se da navijačima Crvene zvezde onemogući dolazak na utakmicu.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Poslednja utakmica 15. kola regionalne košarkaške lige biće odigrana u ponedeljak od 21 čas kada se u Podgorici sastaju podgorička Budućnost VOLI i aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda Telekom.

Biće to okršaj lidera na tabeli ABA lige i branioca titule zbog čega u Podgorici vlada veliko interesovanje za utakmicu.

Organizator meča saopštio je u subotu da će se u slobodnoj prodaji naći svega 300 karata koje će se na blagajnama SC "Morača" naći u ponedeljak od 10 časova.

Ovakav postupak domaćina sutrašnje utakmice objašnjen je činjenicom da je "unapred trebovan veliki broj ulaznica" što znači da je oko 4.000 karata već rezervisano, pretpostavljamo za navijače Budućnosti.

Cena karata koje će se u ponedeljak naći u slobodnoj prodaji iznosi 5 evra ali je teško očekivati da će do njih uspeti da dođu pristalice Crvene zvezde Telekom.

Predstavnici Budućnosti saopštili su da će redarska služba rigorozno kontrolisati sve navijače koji uđu u dvoranu i na neće biti dozvoljeno unošenje predmeta koji mogu predstavljati opasnost za aktere.

Meč će početi u 21.00 a ulazi u SC "Morača" biće otvoreni dva sata pre sudijskog podbacivanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke