Vujošević: "Zvezda u boljoj poziciji, ali Partizan je Partizan"

Autor: Beta Beta
subota 16.05.2015.
13:14
Izvor: Beta

Duško Vujošević je istakao da ekipu očekuje veoma težak meč sa Crvenom zvezdom i da u timu neće biti Aleksandra Pavlovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je danas da će utakmice sa Crvenom zvezdom u ligaškom delu Superlige Srbije odrediti koji tim će u plej-ofu imati prednost domaćeg terena i dodao da Aleksandar Pavlović neće biti u sastavu ekipa za predstojeći duel sa crveno-belima.

"Imamo svoje uobičajene probleme, ali o njima ne bih pričao, da to ne bi prelazilo u tautologiju. Daćemo sve od sebe na utakmici i pokušati da napravimo što je moguće bolji rezultat. Očekujem da svako od mojih igrača i svih koji učestvuju da daju najbolje od sebe i da kada se utakmica završi u svlačionici ne može niko da kaže 'što nisam uradio još ovo, što se tiče angažovanja i nesebičnosti. Sve što može da se uradi, nek se uradi na terenu. Biću zadovoljan ako bude tako", rekao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

"Pavlović neće biti u ekipi. Realno je očekivati ga, nedovoljno spremnog, sledeće nedelje, za dve utakmice. (Milan) Mačvan će biti u sastavu, jer je ta njegova povreda bila banalna, ne previše ozbiljna i nije zahtevala dugu terapiju", dodao je on.

Crvena zvezda će sutra u Hali Pionir od 21.00 dočekati Partizan u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

"Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu sa Crvenom zvezdom. Oni imaju kvalitetan tim, pun sastav, dobru hemiju i igraju na svima dobro poznat način... Čvrsto i jako u odbrani, na granici prljavog. Oni sa te startne pozicije grade igru. Imaju jednog igrača, Bobana Marjanovića, izuzetno dominantnog u svim takmičenjima. On je stub i osnova ekipe, ali ne i jedina opasnost", kazao je trener crno-belih.

Crveno i crno-beli su u dosadašnjem toku takmičenja Superlige zabeležili sve pobede.

"Zvezda u boljoj poziciji i opšteg raspoloženja, pogotovo tog finansijskog dela i šireg rostera igrača... Ali Partizan je uvek Partizan, ne pravimo alibi sebi, već imamo obavezu, da u ova vremena kada se donose ovakve sudske odluke i presude da budemo ono što je Partizan uvek bio u košarci na ovim prostorima", kazao je on.

Vujošević je rekao da dueli "večitih" rivala uvek predstavljaju poseban sportski događaj i privlače mnogo publike i dodao da je trebalo da se pronađe neki drugi termin za odigravanje predstojećeg meča, kako se ne bi poklopio sa finalom Evrolige u Madridu, koje će se igrati sutra od 20.00.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Šmigić
Saturday, 16.05.2015
19:09

ne igra Pavlovic ? steta,nece biti 20 razlike,vec samo 10..bez njega su mnogo jaci !!!!

avatar
Povratak_Doctora!
Saturday, 16.05.2015
18:38

Radonjic mora da nadje nacina da motivise svoje igrace protiv partizana jer je vec postalo rutina da ih kantamo i to se od nas sada ocekuje. Sa druge strane, oni imaju motiva napretek ali na kraju ocekujem da kosarka pobedi nasilje i budemo bolji makar za pola kosa.

avatar
сочинитељ
Saturday, 16.05.2015
16:34

требао си синоћ да гледаш полуфинала ел,у оба меча добили су финансијски слабији тимови,после меча оба поражена тренера су честитали ривалу,тражили разлоге пораза у својим редовима,нису помињали суђење (по многима тендециозно)...

avatar
nenad1995
Sunday, 17.05.2015
13:33

Ne bi rekao da je Real finsnsijski slabiji od Fenera.

avatar
Povratak kraljaBAN20
Saturday, 16.05.2015
14:38

Napred Partizan!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
13:43

Ej, mani vise taj finansijski deo, sta je, tu je, nisu ni drugi uvek bas plivali u parama:-D Odavno jedan gradsko-prigradski okrsaj (stara i prava cz ima 85 pobeda protiv nas, ovaj projekat vec 15 to jest 14 bez Kupa u Kragujevcu koji samo idiot moze da im prizna i racuna) nije imao manji znacaj, nasa prava snaga i karakter su vazni u junu!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
14:15