Vujošević: "Zlo treba u semenu saseći!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.10.2014.
14:01
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević oglasio se povodom sinoćnih dešavanja posle meča sa Hapoelom i optužio deo medija da preuveličavanjem incidenta sa Mihajlom Andrićem koriste priliku "da u semenu saseku zlo" pod kojim se podrazumeva bolja igra crno-b

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Po povratku iz Jerusalima, gde su košarkaši Partizana NIS odigrali i izgubili utakmicu trećeg kola grupne faze takmičenja u Evrokupu, o incidentu koji se dogodio posle meča progovorio je trener Duško Vujošević.

U izjavi koju prenosi zvanični sajt kluba iz Humske, Vujošević se osvrnuo na izveštavanje srpskih medija vezano za njegov fizički nasrtaj na Mihajla Andrića.

"Vidim da su u medijima više nego zlonamerni i prenaglašeni komentari novinara, koji nisu imali takvu agresivnost, borbenost i moralnu čvrstinu da zaštite koleginicu iz svog esnafa Olju Bećković, kada je zabranjena emisija 'Utisak nedelje'" rekao je Vujošević i dodao,

"Provodim sa ekipom 24 sata i znam šta se dešava, sa velikom posvećenošću prema timu i emocijom radim ono što mislim da je ispravno. Ima tu i određenih grešaka, ali mislim da igračima Partizana nije potrebna zaštita od takvih novinara koji pokušavaju da neke moje emotivne nastupe iskoriste stavljajući se u funkciju onih koji ne vole Partizan, a takvih ima dosta na vlasti u ovom trenutku" istakao je trener Partizana NIS.

On je nakon završetka sinoćne utakmice sa Hapoelom prišao mladom Mihajlu Andriću, na trenutak ga uhvatio za vrat, što mu nije prvi put da se tako ophodi prema jednom od svojih igrača.

Ipak, Vujošević tvrdi da novinari tendenciozno govore o čitavoj stvari i navodi da je krajnji cilj to da se Partizan ne vrati na put uspeha.

"Ovo je pokušaj da se dobra igra Partizana i povratak na ne tako stari put uspeha, stavi u drugi plan i na taj način onemogući, jer ako u ovom sastavu funkcionišemo dobro uz povratak Mačvana, Milosavljevića i dolazak jednog Amerikanca, bićemo još bolji, pa 'zlo treba u semenu saseći'" zaključio je strateg Partizana NIS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke