Vujošević: "Zanima nas samo pobeda"

Autor: Beta Beta
petak 27.02.2015.
15:18
Izvor: Beta

Novi derbi, nakon Kupa još jedan okršaj večitih rivala nas očekuje za vikend.

Beta/SašaĐorđević/Dr
Beta/SašaĐorđević/Dr

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegovu ekipu manje zanima takmičarski značaj meča protiv Crvene zvezde od proste želje da se pobedi veliki rival i dodao da je njegova ekipa u lošem zdravstvenom stanju.

"Voleo bih da pobedimo ne znajući druge posledice koje to nosi osim želje da se dobije veliki protivnik. Nije potreban nikakav drugi motiv da se ekipa maksimalno motiviše. Pobeda u tom meču ne garantuje izbegavanje četvrtog mesta, niti poraz garantuje da ćemo biti četvrti", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan u nedelju od 19 časova dočekuje Zvezdu u 23. kolu Jadranske lige. Crno-beli se bore za što bolju poziciju pred plej-of.

"Zdravstvena situacija je prilično loša. Edo Murić zbog povrede skočnog zgloba će pauzirati do 12 dana, što znači da neće igrati. Božo Djumić je na treningu povredio skočni zglob i propustio je trening. On će biti u sastavu, ali skraćena rotacija dodatno otežava i treninge i utakmice", rekao je Vujošević.

Partizan je prošle nedelje izgubio od Zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Utakmica u Kupu je pokazala da treba da odgovorimo na neke stvari i pronađemo rešenja za neke druge. Koliko budemo bili u stanju da uradimo te stvari, koliko budemo mogli da napredujemo, toliko će nam šanse biti veće, bez obzira što nismo kompletni", rekao je Vujošević.

"Verujemo da će utakmica proteći u pravoj sportskoj atmosferi, u kojoj postoje tenzije, ali da se ne prelaze odredjene granice", dodao je Vujošević.

Trener Partizana je kazao da je finansijska situacija u klubu "dramatična" i da su zato "male šanse" da se ekipa pojača plejmejkerom.

Vujošević je na novinarsko pitanje o tome da li će fudbalski klub Partizan da pomogne rekao da postoji dogovor o tome.

"Bilo je odredjenih dogovora. Kad i ako se to realizuje, javnost će biti obaveštena", rekao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke