Vujošević: "Vide nas kao opasnost pa bi da se obezbede na vreme"

Autor: Beta Beta
nedelja 07.12.2014.
22:06
Izvor: Beta

Nakon pobede Partizana nad Mega Leksom trener domaćeg tima Duško Vujošević osvrnuo se na sveukupnu situaciju u kojoj se nalazi šampion države i poručio da neki već sada žele da obezbede da crno-beli ne dođu do plasmana na F4.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je večerašnja pobeda protiv Mege veoma važna za njegov tim i istakao da je svaka njegova rekacija na terenu uzrokovana teškom situacijom u klubu.

"Veoma važna pobeda za nas. Došli smo u takvu situaciju da je svaka utakmica važna i na tu važnost računaju naši protivnici i svi 'treći' koji su zainteresovani. Partizan ima naznake da na fajnal-foru može da bude opasnost, pa možda hoće da se obezbede", počeo je Vujošević svoje izlaganje.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Megu sa 89:80 u 11. kolu Jadranske lige a trener crno-belih isključen je krajem treće deonice zbog vređanja arbitra.

"U prvom poluvremu jako dobar pristup, imali smo 21 skok više protiv Mege koja je atletski dobra ekipa. Mega oscilara, a kad je zainteresovana kao večeras vrlo su nezgodan protivnik", kazao je Vujošević i dodao da ga je pozitivno iznenadio veliki broj navijača na večerašnjem meču.

Vujošević je krajem treće isključen zbog dve tehničke greške, koje je dobio zbog protesta i prigovora, a ta odluka ga je razljutila.

"U svim mojim reakcijma ima nervoze koja je prouzrokovana situacijom u timu", kazao je Vujošević.

Partizan je i dalje bez plejmejkera, a Vujošević je večeras nekoliko puta pomenuo da crni-beli nemaju para za pleja, ali i da nije zadovoljan što mediji stalno licitiraju imenima.

"Ovaj što je otišao u Žalgiris je tražio garancije, mi tu garanciju nismo mogli da damo. Raznorazni mutavi, koji su mene gađali na utakmici, oni kao znaju ko se meni sviđa", rekao je Vujošević.

On se još jednom zahvalio NIS-u na sponzorstvu i podsetio da Telekom više nije sponzor Partizana.

"Telekom više nije sponzor. Telekom uslovljava da se promeni trener Partizana da bi bio sponzor. Pošto su korisnici Telekoma i naši navijači neka prate reakciju i ako ostane ovako neka nađu drugog provajdera", rekao je Vujošević.

Trener Partizana dodao je da ne veruje da je povreda Milana Mačvana teže prirode i da veruje da će krilni centar biti u stanju da nastupi već na narednom susretu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 07.12.2014
23:11

"Raznorazni mutavi" Hahaha Da znas da si imao svo pravo onako da se ponasas ovaj put, nije lepo za oko, ali je sasvim razumljivo i opravdano. Samo jos da proradi i Milosavljevic...