Vujošević: "Večiti su nešto najbolje za srpsku košarku!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
11:42
Izvor: Sportske.net

Uoči početka nove košarkaške sezone koja će uslediti nakon velikog uspeha reprezentacije na Mundobasketu, trener košarkaša Partizana dao je nagoveštaj da ima nade da će sportski radnici i predstavnici "večitih" uspeti da funkcionišu na civilizovan način.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Prethodnih godina bili smo svedoci prečestih verbalnih sukoba trenera Partizana NIS i prvog čoveka Crvene zvezde Telekom Nebojše Čovića čime je ozbiljno bila narušavana slika Srbije kao košarkaške nacije.

U sezoni koja će uslediti posle velikog uspeha reprezentacije na Mundobasketu u Španiji nadamo se promenama na bolje što je svojom poslednjom izjavom nagovestio i trener Partizana NIS Duško Vujošević.

"Nakupilo se ološa koji se krije i poziva na sukob Čovića i moje malenkosti, koji po njima uništava srpsku košarku, odnosno da su večiti rivali nešto najgore za ovaj sport na našim prostorima. A ja im poručujem da su večiti nešto najbolje za ovdašnju košarku" rekao je Vujošević za "Sport".

Strateg crno-belih dodao je da svako radi za interese svog kluba i da u okolnostima u kakvim se zemlja i sport nalaze niko u toj borbi ne nastupa sa belim rukavicama.

Dva najtrofejnija srpska kluba u predstojećoj sezoni braniće čast nacije u Evroligi i Evrokupu a sezona počinje mečevima u ABA ligi u kojoj Srbiju, pored "večitih", prestavljaju još Mega Vizura i Metalac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke