Vujošević - U Novom Mestu na starom mestu...

Autor: Miloš Marković
petak 26.12.2014.
15:29
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana se nakon suspenzije vraća svojim dužnostima na klupi KK Partizan Nis.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon tri meča suspenzije, na klupu srpskog šampiona vraća se šef stručnog štaba Duško Vujošević. On će voditi ekipu na utakmici u Novom Mestu, protiv tima koji izuzetno vrednuje i poštuje.

"Slovenački prvak spada u red veoma organizovanih klubova i imaju jako dobar tim, čiji su nosioci iskusni i kvalitetni igrači, potpomognuti sa nekoliko veoma talentovanih i mladih slovenačkih reprezentativaca. U ovu sezonu su ušli sa velikim ambicijama, što su i pokazali na početku kada su beležili odlične rezultate. Međutim, u ovom drugom delu sezone, igraju promenjlivo sa dosta osiclacija, kako u domaćem šampionatu, tako i u ABA ligi.", rekao je Vujošević.

Strateg Partizana pre svega ističe zajedništvo, kontinuitet, te disciplinu u radu kao atribute rivala. Ipak, Vujošević ističe da je njegov tim dobro pripremljen za narednu veoma značajnu utakmicu.

"Mi smo jako dobro analizirali ekipu Krke i spremili smo se za meč. Ova utakmica neće sigurno biti laka, a ono što nam posebno otežava stvari jeste i zdravstveni status naše eklipe. Ali borićemo se, igrači će sigurno učiniti sve da zabeležimo pobedu u za nas veoma značajnoj utakmici.", zaključio je.

Meč 15. kola regionalnog takmičenja Krka - Partizan NIS zakazan je za subotu, 27. decembar sa početkom u 21 časa, uz direktan prenos na kanalu Sport klub 1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke