Vujošević spakovao optimizam za put u Bugarsku

Autor: Beta Beta
petak 14.11.2014.
15:55
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da njegova ekipa sa mnogo optimizma ulazi u predstojeće utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vujošević dodaje da je samo pobeda protiv Levskog ostavlja u trci za plasman medju četiri najbolja tima ligaškog dela takmičenja Jadranske lige.

"Mi smo na utakmici sa Asesoftom (u Evrokupu) pokazali niz dobrih stvari. Zbog nekih aspekata u našoj igri naredne utakmice gledamo sa mnogo optimizma i sigurno da nas pobeda u meču sa Levskim ostavlja u krugu ekipa koja pretenduju da budu medju četiri najbolje na kraju ligaškog dela šampionata", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra od 18 časova u Sofiji igraju protiv Levskog, utakmicu osmog kola Jadranske lige.

Crno-beli imaju tri pobede i četiri poraza, a bugarski tim ostvario je jednu pobedu uz šest poraza.

"Ne treba ih posmatrati iz ugla dosadašnjih igara u prethodnih sedam kola. Oni su pokazali u nekim utakmicama da poseduju dobar individualni kvalitet pretočen u timsku igru. čeka nas težak posao, s obzirom da ekipa Levskog igra na sasvim drugačiji način na domaćem terenu. Pre svega mnogo angažovanije, čvršće, mnogo agresivnije u odbrani i mnogo hrabrije", rekao je Vujošević.

Trener srpskog šampiona rekao je da će njegova ekipa posebnu pažnju obratiti na spoljnu liniju Levskog, koji je kvalitetan tim, uglavnom sastavljen od bugarskih reprezentativaca.

"Sama činjenica da je Levski ove sezone želeo da bude sastavni deo ABA karavana dovoljno ilustruje njihove motive i ambicije. Suočili su se sa nizom problema unutar kluba i nisu na najkvalitetniji način selektirali tim, kada su u pitanju zahtevi samog takmičenja. Ali sasvim su dobar i kvalitetan sastav, koji čine pre svega bugarski reprezentativci", rekao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN1
Friday, 14.11.2014
18:11

Napred Partizan! Vrlo je moguće da Partizan od nedelje bude jači za Sašu Pavlovića!

avatar
Friday, 14.11.2014
17:04

zbog Pavlovica ce opet morati neki da prate kosarku od sledece sezone :)

avatar
Sale Lola Ribar
Friday, 14.11.2014
19:08

Pratis li ti Evroligu?

avatar
Saturday, 15.11.2014
08:06

I vi je pratite od prosle godine.Gde ste bili zadnjih 18 godina?

avatar
Friday, 14.11.2014
16:57

Bravo majstore