Vujošević: ''Sladokusci su uživali...''

Autor: Beta Beta
sreda 15.04.2015.
23:20
Izvor: Beta

I pored zadovoljstva zbog večerašnje pobede crno-belih, trener Partizana opominje da je serija duga i da još ništa nije odlučeno.

Beta/SašaĐorđević/Dr
Beta/SašaĐorđević/Dr

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da večerašnjom pobedom nad Crvenom zvezdom i izjednačenjem na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige još ništa nije rešeno.

"Čeka nas duga serija, daleko od toga da je ovom utakmicom bilo šta rešeno. čestitam mojim momcima što su imali hrabrosti i karaktera u ovakvoj situaciji i atmosferi i dobili veoma značajan susret. Zvezdi na kvalitetnoj utakmici i dobroj borbi", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Partizan je izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige, pošto je kao gost savladao Zvezdu sa 70:68.

"Ovaj susret je bio veoma kvalitetan i veoma težak i naporan za obe ekipe. Da ne pričam da ekipe ovog kvaliteta igraju dan za dan, koji je to napor... Obe ekipe pate od ritma igranja utakmica dan za dan", kazao je Vujošević.

On je kazao da se nada da su "sladokusci" uživali u košarci.

"Za košarku je dobro što dve ekipe iz Beograda imaju ovaj kvalitet i mogu da demonstriraju taj nivo košarke. Nadam se da su svi pravi sladokusci uživali u onome što čini košarku kvalitetnom igrom", kazao je trener Partizana.

Prema njegovim rečima, padovi u igri obe ekipe su normalni.

"Bilo je razloga za očekivanja pada i jednih i drugih. Trebalo je vratiti se posle onih povreda... Ne može na ovakvim utakmicama da se rasporedjuje minutaža, ali su neki bili više iscrpljeni", rekao je Vujošević.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević rekao je da je njegova ekipa imala sreće u završnici.

"Bila je jako teška i važna utakmica. Igrali smo dobro većim delom, ali na kraju nismo dobro sačuvali veliku prednost. Imali smo mnogo sreće. Ovu utakmicu treba što pre da zaboravimo", rekao je Milosavljević.

Naredna utakmica igraće se u subotu od 21.00, a domaćin će biti Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke