Vujošević saopštio spisak "Zmajeva"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.06.2017.
17:57
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević objavio je prvi spisak od stupanja da dužnost.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Trofejni stručnjak sastavio je spisak koji sadrži 24 imena, a radi se o igračima na koje Duško Vujošević računa za mečeve u pretkvalifikacijama za Mundobasket.

Na osnovu izbora koji je napravio Duško Vujošević mogu se zaključiti dve stvari. Prva, Vujošević će se osloniti na proverene snage. Druga, još uvek nije odlučio kog Amerikanca će koristiti u pretkvalifikacijama pa je poziv uručen Aleksu Renfrou i Zeku Rajtu.

Na spisku su: Nemanja Gordić (Budućnost VOLI), Mirza Teletović (Milvoki Baks), Jusuf Nurkić (Portland Trejl Blejzers), Elmedin Kikanović (Alba), Andrija Stipanović (Bujuk), Milan Milošević (AEK), Edin Atić (AEK), Adin Vrabac (Partizan NIS), Kenan Karahodžić (Partizan NIS), Draško Albijanić (Igokea), Darko Talić (Igokea), Emir Sulejmanović (Cibona), Nikola Gajić (Primorska), Miralem Halilović (Šibenik), Aleks Renfro (Barselona), Zek Rajt (Monako), Džanan Musa (Cedevita), Markus Lončar (Cedevita), Aleksandar Lazić (Dinamik), Amar Gegić (Bajern), Imran Polutak (Zabok), Njegoš Sikiraš (Fuenlabrada), Nedžad Muratović (Sloboda) i Almir Hasandić (Sloboda).

Vujošević će okupiti ekipu 2. jula u Sarajevu, a utakmice pretkvalifikacija za Mundobasket na programu su od 2. do 19. avgusta.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u grupi sa selekcijama Slovačke, Švedske i Jermenije, a plasman u prvi krug kvalifikacija obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Friday, 02.06.2017
18:01

Bosna i kosarka :D Jos dusan vujosevic trener :D Komedija :D

avatar
Dolina cupova
Friday, 02.06.2017
23:21

Bosna i kosarka? Eeee muke tvoje....

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 03.06.2017
15:08

Bosna je poznata kosarkaska nacija inace. :D Hahahahah