Vujošević progovorio o Gagiću

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaškog kluba Partizan NIS Duško Vujošević oglasio se povodom novonastale situacije izazvane odlukom Đorđa Gagića da zatraži raskid saradnje na štetu kluba.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Paralelno sa pripremama ekipe za završnicu ligaškog dela regionalnog šampionata trener Partizana NIS Duško Vujošević suočio se sa novim problemom koji je izazvan odlukom Đorđa Gagića da zatraži raskid ugovora na štetu kluba.

Centar Partizana NIS šokirao je crno-belu javnost ali i ljude u klubu pa je juče u zvaničnom saopštenju nazvan izdajnikom. Trener Duško Vujošević nije imao mnogo toga da doda po tom pitanju.

"Nemam ništa specijalno da dodam od onoga što je dato u klupskom saopštenju" rekao je Vujošević.

Nakon Gagićeve odluke da napusti klub pojavile su se informacije da nije samo novac razlog zbog čega je centar odlučio da zatraži raskid ugovora.

Kako stoje stvari, ima istine u tome da je Gagić bio nezadovoljan minutažom što je u svojoj izjavi "Sportu" potvrdio i trener Duško Vujošević.

"Ima svačega pomalo..." kratko je odgovorio Vujošević a pritom rekao mnogo toga vezano za novonastali problem.

Dosadašnji centar Partizana NIS karijeru bi trebalo da nastavi u Italiji ili Turskoj ali će njegova naredna destinacija biti poznata tek nakon završetka arbitražnog procesa koji je pokrenut u Košarkaškom savezu Srbije.

Šampion Srbije, sa druge strane, mora da krene u potragu za novim centrom ali to neće biti lak zadatak jer materijalna situacija pravi problem kao i po pitanju plejmejkera.

"Sve je vezano za materijalnu osnovu, a ona je takva, kakva je... Mnogo puta sam pričao na tu temu i ništa se nije promenilo na bolje" konstatuje Vujošević.

Spekuliše se da bi Slavko Vraneš mogao da pojača Partizan NIS i tako popuni prazninu nastalu odlaskom Đorđa Gagića ali takav scenario nije još uvek previše izvestan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 05.02.2015
12:06

Pisao je tzv. klupsko saopštenje, mada svejedno čudi da nema ništa da doda...to se zaista retko dešava.