Vujošević: "Poslužio nas je šut"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.01.2016.
11:42
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Limoža Duško Vujošević istakao je da je njegova ekipa iskoristila sjajno kretanje na terenu i uz dobar šut uspela da izbori pobedu u duelu sa Valensijom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Limoža u utorak su napravili pravi podvig pošto su u okviru 3. kola Last 32 faze Evrokupa kao gosti uspeli da savladaju Valensiju.

Španski tim je od početka sezone vezao 28 pobeda a trijumf Limoža dobio je na značaju ako se ima u vidu da je prvi put od preuzimanja ekipe na klupi sedeo bivši trener Partizana Duško Vujošević.

"Bili smo jako motivisani za duel sa Valensijom koja je sjajno otvorila sezonu. Dobro nam je išlo u tranziciji lopte, imali smo dobre pozicije i šut nas je poslužio" rekao je posle meča Duško Vujošević.

Limož je kao gost savladao Valensiju sa 20 poena razlike (92:72), čime se vratio u trku za plasman u narednu rundu Evrokupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PoparaZarko
Wednesday, 20.01.2016
15:11

Dobio 20 razlike u gostima ekipu koja ima 28 pobeda u nizu, a pri tom igra u ACB ligi, covek kaze posluzio nas je sut, kao da je dobio na pola kosa ili dva, a ne 20 razlike. I jos dodati na to sporazumevanje na srpskom i onaj tajmaut gde ispravlja prevodioca koji govori na engleskom.. Legenda.

avatar
Skaut1
Wednesday, 20.01.2016
16:19

Prvi deo komentara, ukazuje na to da verovatno nisi gledao utakmicu, a drugi da si video jedan klip sa tajmauta.nEkipa Limoža je šutirala za tri poena preko 60% u brojkama 14/23.n14*3 je 42 poena. Skoro pola svojih poena Limož je postigao trojkama, i sada ti glumiš većeg katolika od Pape, i hoćeš da nam objasniš da je posle 3 odrađena treninga presudio uticaj trenera na rezultat?nJa sam previše mator da verujem u bajke. nTim Limoža je svakako profitirao dovođenjem Vujoševića, jer je nesumnjivo bolji trener od Džima Bilbe (kojeg pamtim kao solidnog igrača iz Limožove šampionske ekipe), pride su u međuvremenu pojačali već solidan roster dovođenjem Boa Mekejleba.nU svakom slučaju čestitke i treneru Vujoševiću, i celoj ekipi, jer su prvi pobedili u ovoj sezoni do sinoć još neporaženu ekipu.nDa li će Limož osvojiti neki trofej ove sezone, videćemo uskoro. Ja očekujem da neće.

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 20.01.2016
17:32

Ostavi se statistike(nju moze da pogleda i najveca neznalica pa da se napravi pametna), i da su imali 5 trojki manje(od cega je 3 igraca postiglo skoro sve trojke, Kolo 5/5), dobili bi komotno jer je sut za dva takodje bio odlican. Ne radi se o statistici jer na psiholoskom planu Vujosevic radi cuda. Pored ekipe koja ima neverovatno samopouzdanje, domacu publiku, gde nema pritiska rezultata, napraviti bilo kakvu pobedu je uspeh, jer se desava da se igraci nakon promene trenera trgnu(a Limoz je dobra ekipa), ali ne pripisati kljucnu ulogu treneru za 20 poena razlike u gorepomenutim okolnostima, a znamo da Dule najbolje radi kada otpisu njegovu ekipu, je pomalo zavidno. Ne moze se samo fizikom sa ekipom anonimusa na F4 niti samo treningom od mladog igraca vrele glave napraviti vrhunski igrac, a toliko ih je napravio. Psiholoski uticaj je ogroman, pa seti se samo sezone kada je Bogdan postigao 120-130 poena u finalnoj seriji i kada je Partizan igrao sa 4 igraca.. Mislis da je lako pregurati takve kradje? Ako si se bavio sportom, znas da nije tako, jedino te trener moze smiriti da u takvim situacijama ne napravis od sebe budalu. Sto se ocekivanja za ovu sezonu tice, tu ne treba biti mnogo pametan i reci da Limoz u onakvoj situaciji nece uzeti titulu u Francuskoj, u Evrokupu koji je dosta jak, tesko da mogu do trofeja, jedino im kup preostaje gde je pitanje koliko i zele.

avatar
cholic
Wednesday, 20.01.2016
16:42

Dule je samo skroman