Vujošević: "Poraz (ne)normalnom razlikom"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
20:59
Izvor: Sportske.net

Dan nakon ubedljivog poraza od Cedevite u okviru trećeg kola ABA lige trener Partizana NIS Duško Vujošević ocenio je da igrači ne zaslužuju javnu kritiku i da je razlika od 20 poena (ne)normalna.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Nova sezona u ABA ligi donela je aktuelnom šampionu Srbije (ne)očekivane rezultate imajući u vidu situaciju u kojoj se klub iz Humske nalazi.

Nakon poraza od Krke crno-beli su deklasirani u Zagrebu sa 20 poena razlike a trener Duško Vujošević je dan posle poraza rekao da taj rezultat odražava stanje stvari u klubu.

"Kako da kažem, a da ne zvuči nelogično, mada će baš tako ispasti. Nije normalno da izgubimo s tolikom razlikom, ali je opet normalno" rekao je Vujošević za "Novosti" i dodao,

"Nismo dobro odigrali, ali da je sve ostalo u klubu idealno, sigurno bih drugačije objasnio i ovaj poraz. Momci su se trudili maksimalno, ne želim da ih javno kritikujem, nisu zaslužili" objasnio je trener Partizana.

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana ispratio je duel u "Domu sportova" sa tribina zbog suspenzije koja mu je izrečena posle duela sa Krkom.

Narednu utakmicu crno-beli igraju na gostovanju Lijetuvos Ritasu u Viljnusu u okviru prvog kola Evrokupa. Ekipi će se priključiti "rekovalescent" Andreja Milutinović ali je sasvim izvesno da letošnje pojačanje neće igrati kako se ne bi rizikovalo obnavljanje tek zalečene povrede prsta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke