Vujošević: "Pominju Partizan da podignu vrednost svojih igrača"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.09.2014.
21:26
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da situacija oko Džareda Kaningema pokazuje kako se neistinama kreira pogrešna slika u javnosti jer klub nije nameravao da angažuje tog igrača.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Prethodnih dana u javnosti se pojavila priča da KK Partizan želi da angažuje NBA pojačanje u vidu Džareda Kaningema ali se brzo ispostavilo da taj igrač nema nameru da se seli u Evropu.

Amerikanac je u utorak istakao da ne zna ništa o Partizanu a svoju verziju priče izneo je i trener Partizana Duško Vujošević u razgovoru za "Večernje Novosti".

"Apsolutna neistina kojom u javnosti pokušava da se stvori slika da je to kao naš neki poraz. A druge strane, agenti pokušavaju da pominjanjem Partizana podignu vrednost svojih igrača. Nedavno su mediji pisali da Dangubić nije došao zbog novca, što je takođe neistina, jer u priči sa njim nismo bili ni došli do faze o finansijama" objasnio je Vujošević.

Strateg crno-belih dodao je da će Partizan pokušati da angažuje još jedno pojačanje mada je problem za tako nešto blokada pod kojom se klub nalazi.

"Videćemo da angažujemo bar još jednog igrača, pratimo situaciju na tržištu, ali ne možemo da reagujemo dok ne skinemo blokadu BAT. Partizan, formalno, duguje Klobučaru, ali nije moralno da potražuje toliki novac koji nije zaradio, već je ta suma proizvod prevare njegovog agenta" konstatovao je strateg šampiona Srbije.

Košarkaše Partizana već u petak očekuje nova provera u sklopu priprema za novu sezonu a protivnik crno-belih biće italijanski Armani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke