Vujošević polovično zadovoljan nakon trijumfa

Autor: Beta Beta
nedelja 23.11.2014.
21:38
Izvor: Beta

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević kazao je da ne može u potpunosti da bude zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Cibonom jer ima stvari koje su morale da budu urađene na bolji način.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan prvim poluvremenom u današnjoj pobedi nad Cibonom, ali da je ekipa mogla bolje da odigra.

"Cibona polako kompletira ekipu, dobar su sastav i nisu slučajno dobili Krku i igrali na jednu loptu sa Cedevitom. Prvo poluvreme smo odigrali dobro i jako sam zadovoljan njime, a drugim sam manje zadovoljan", rekao je Vujošević posle utakmice.

Partizan je u hali "Pionir" savladao Cibonu sa 73:64 i tako zabeležio petu pobedu u regionalnom takmičenju.

"Mi smo šutirali tri od 16 za tri, od toga je bilo mnogo otvorenih pozicija. U poslednjoj četvrtini smo dali našem renomiranom protivniku, klubu velike tradicije, da pomisli da ima nade. Bilo je dobrih stvari, ali i stvari za popravljanje", kazao je Vujošević.

Trener Cibone Slaven Rimac rekao je da je njegova ekipa propustila šansu i poklonila pobedu Partizanu.

"Jednostavno, protiv Partizana morate da igrate sa energijom, a s obzirom na kvalitet koji sada ima može se igrati i u egalu. Mi danas jednostavno nismo bili pravi, praktično smo poklonili pobedu, ovo je za mene propuštena šansa, moramo u utakmicama koje slede da odigramo bolje", rekao je Rimac.

Crno-beli će u sledećem kolu Jadranske lige igrati kao gosti protiv "večitog" rivala Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Starcevic
Monday, 24.11.2014
01:53

Pa cekaj, zar nije veciti rival KK Crvena Zvezda?

avatar
Povratak kralja BAN2
Sunday, 23.11.2014
23:54

Dolazak pleja, povratak Milosavljevića na teren i potencijalni dolazak Pavloviću bi drastično popravili procenat šuta za 3 poena.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 24.11.2014
17:44

Teško da će neki play da dođe, najrealniji je dolazak Pavlovića a i on se postavlja kao jedno veliko pitanje. Ako se osvrnem na utakmicu, svaka čast momcima, odlično su odigrali, raduje me igra Gagića & Bogdanovića & Milutinova, dobro su podigli formu, još samo Milutinović i Dallo da se poprave.