Vujošević: "Podižemo formu, doći će rezultati"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.11.2014.
19:36
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević ponovio je da može da bude zadovoljan borbenošću svojih igrača i da će kao posledica dobrih igara uslediti i dobri rezultati.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Četvrti vezani poraz u okviru grupne faze Evrokupa a osmi na deset odigranih utakmica od početka sezone nije obeshrabrio trenera košarkaša Partizana NIS.

Uprkos činjenicu da drugi duel za redom na gostovanju u Evrokupu gube minimalnom razlikom, Duško Vujošević zadovoljan je viđenim u Volgogradu.

"Evidentno je da podižemo igru. Sigurno da će kao posledica dobrih igara doći i dobri rezultati. Stvarno sam zadovoljan borbenošću igrača i igrom u većem delu utakmice" rekao je Vujošević.

Crno-beli su večeras poraženi na gostovanju Crvenom Oktobru rezultatom 61:59 a Milenko Tepić imao je šut za produžetak koji je bio neprecizan.

"Za realizaciju večeras falila je koncentracija u odlučujućim momentima kada smo napravili neke greške, koje prosto ne dozvoljavaju da se protiv kvalitetnih ekipa na gostujućem terenu dođe do važne pobede" zaključio je Vujošević.

Košarkaši Partizana NIS nastavljaju takmičenje u Evrokupu duelom sa rumunskim Asesoftom a taj meč biće na programu naredne nedelje i igra se u hali "Pionir".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke