Vujošević: "Pavlović uskoro u Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
13:37
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da se Aleksandar Saša Pavlović uskoro vraća u klub.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS dobiće u narednom periodu kapitalno pojačanje pošto je trener Duško Vujošević najavio da se Saša Pavlović nalazi na korak od povratka u klub iz Humske.

Strateg crno-belih izjavio je na današnjoj konferenciji za medije uoči duela sa Crvenom zvezdom Telekom da bi Pavlović vrlo brzo trebalo da se priključi ekipi i da više nema razloga se prolongira njegov povratak.

"Trebalo bi da dođe, relatno brzo. Nema potrebe da se to još prolongira. Prošao je veliki deo sezone. Odbio je neke ponude. Galatasaraj, Kinu, a i doktora Đukanovića. Verovatno će završiti u Partizanu" rekao je Vujošević.

Tokom konferencije za medije na "tviteru" se oglasio i poznati izraelski novinar Dejvid Pik koji je preneo da je Pavlović postigao dogovr sa crno-belima i da je njegov povratak u redove Partizana gotova stvar.

To znači da će šampion Srbije u nastavku sezone biti znatno pojačan a ostaje da se vidi hoće li pored Pavlovića angažovati i jednog plejmejkera čime bi crno-beli postali ozbiljan konkurent Zvezdi i Budućnosti u trci za trofej u ABA ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke