Vujošević: "Ovo su časovi ljubavi"

Autor: Beta Beta
sreda 11.03.2015.
23:11
Izvor: Beta

Trener Partizna Duško Vujošević rekao je da su navijači crno-belih večeras u hali "Pionir" u Beogradu još jednom pokazali veliku ljubav prema klubu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U "Pioniru" je večeras pred više od 7.000 ljudi odigrana revijalna utakmica za pomoć košarkaškom klubu Partizan, koja je okupila brojne legende kluba - Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Dejana Tomaševića, Vuleta Avdalovića, Petra Božića i druge.

"Kad čovek živi od Partizana navikne se na jake emocije, večeras je bio jedan od takvih trenutaka. Meni nije nepoznata ova ljubav prema klubu, ovo je nešto što sam očekivao", rekao je Vujošević.

"Svi smo sada u različitim ulogama, ali smo svi pre svega veliki navijači Partizana. Kao što stalno govorim - ovo su časovi ljubavi", dodao je Vujošević.

Meču su prisustvovali i fudbaleri Partizana, prevođeni trenerom Markom Nikolićem, predsednikom Zoranom Popovićem i potpredsednikom kluba Ljubišom Tumbakovićem. Nedavno je fudbalski klub i novčano pomogao košarkaškom.

"Nije sasvim tačno da i prethodna uprava nije pomagala, ali nije bilo ovolike sume kao sada. Dobili smo 24 miliona dinara i tim sredstvima je isplaćena jedna plata igračima. Daleko od toga da to rešava probleme, ali je pomoć data davljeniku, pružena je slamka spasa od kluba koji i sam nije u dobroj finansijskoj situaciji", kazao je Vujošević.

Zadovoljstvo nastupom na revijalnoj utakmici "Grobari za nas" nisu krili ni bivši igrači.

"Bila je sjajna atmosfera i ambijent, svi smo uživali na večerašnjoj utakmici. Svi smo se rado odazvali ovoj jako lepoj akciji, poslata je lepa slika... Ovo je pravi momenat, u sred sezone, da se pomogne klubu", rekao je Dušan Kecman.

Sa Kecmanom se složio i Vule Avdalović.

"Znamo da je klub u teškoj situaciji. Čim su nas zvali, znali smo da ćemo svi doći. Partizan je stvar koja nas sve povezuje. Uvek je lepo videti stare saigrače", naveo je Avdalović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.03.2015
00:15

kad ti igraci budu trazili plate samo ih izljubis po zadnjici,,ljubav je cudo!!

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 12.03.2015
01:52

Nauci da uzivas u casovima ljubavi :)

avatar
Thursday, 12.03.2015
09:52

ima onih kojima je to praksa , i to nazalost bez ljubavi