Vujošević: "Ovakav ritam svima pravi problem"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.06.2015.
23:42
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana NIS pohvalio je ekipi Tamiša nakon međusobnog duela dva tima u Pančevu i istakao da ritam u kojem se igra domaći šampionat predstavlja problem svim klubovima koji se takmiče u Superligi.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije upisao je dvanaestu pobedu u Superligi na gostovanju Tamišu a trener Partizana nahvalio je Pančevce uprkos tome što su crno-beli slavili sa 32 poena razlike.

"Tamiš je napravio izvanredan uspeh plasmanom u ovu ligu. To je jedan ozbiljan kolektiv koji godinama već sistematski radi i taj rad daje rezultate i neku stabilnost" rekao je Vujošević.

Strateg crno-belih objasnio je da ritam u kojem se igra domaći šampionat ne odgovara "manjim" klubovima ali ni ABA ligašima.

"Partizan je sigurno jača ekipa od Tamiša, malo je i problem ekipama koje nisu došle iz ABA lige sam ritam utakmica. Ali svima je problem, i nama je problem, svaki drugi, treći dan, ali veći je to problem njima" dodao je Vujošević.

Partizan je u utorak u Pančevu imao sjajnu podršku navijača a trener Duško Vujošević je iskoristio priliku da se zahvali "Grobarima".

"Zahvaljujem se publici koja je došla da nas podrži i isprati, mislim da smo se odužili dobrim odnosom prema igri" zaključio je strateg Partizana.

Šampion će u poslednjem kolu ligaškog dela sezone ugostiti Crvenu zvezdu Telekom i pokušati da nadomesti "-16" iz prvog gradskog derbija kako bi u plej-of ušao sa prve pozicije na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 03.06.2015
09:33

Imali smo takav ritam u polufinalu ABA lige, imacemo ga i u finalu KLS, toliko su slabi svi sem czt i Megaleksana da nam sinoc nisu igrali Gagi i Edo, a ostala cetvorica ni jedno poluvreme, dosta vise kukanja, Dule:-)

avatar
stevan98
Wednesday, 03.06.2015
07:20

Pančevo je crno beli grad

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 03.06.2015
13:00

Bio i ostao :) Napred Partizan :)

avatar
stevan98
Wednesday, 03.06.2015
14:13

Dobri smo bili juče nismo se obrukali mada su samo domaci Pancevci bili