Vujošević: "Ovaj sastav ima kvalitet"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.09.2014.
18:22
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević pozvao je ljubitelje košarke da u petak dođu u "Pionir" na duel crno-belih i Armanija kako bi podržali ekipu u čiji kvalitet ne treba sumnjati.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS privode kraju pripreme za novu sezonu a navijači šampiona Srbije imaće u petak priliku da se uvere u kvalitet tima koji će pokušati da odbrani trofej u domaćem prvenstvu i povrati "krunu" na Jadranu.

"Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima neku svoju fizionomiju, tu sada ima i nekih lakših povreda, zatim i nekompletnost zbog dobro poznate situacije oko BAT-a, ali i u ovakvom sastavu ima svoj kvalitet" rekao je Vujošević.

Izabranike Duška Vujoševića u petak od 20 časova očekuje duel sa Armanijem a strateg crno-belih priznaje da je ekipi preko potrebna podrška navijača u situaciji kada se klub bori sa velikim problemima.

"Više nego ikada potrebno je da publika stane uz tim. U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta. Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci" zaključio je Vujošević.

Ulaznice za duel sa Armanijem naći će se u prodaji na dan utakmice a navijači Partizana koji su već kupili sezonske karte mogu da ih iskoriste na sutrašnjem meču.

Podsećamo da će Partizan u prvom kolu ABA lige gostovati ekipi Solnoka koja je odlučila da ispoštuje raniji dogovor i nastavi da se takmiči u regionalnom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke