Vujošević otkrio ohrabrujuće vesti, uz poruku ''dušmanima''

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2017.
10:31
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Hrabar i u najtežoj borbi, Duško Vujošević najavljuje i nove pobede na košarkaškim terenima, sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mnoge je ovih dana zabrinula vest o pogoršanom zdravstvenom stanju Duška Vujoševića, aktuelnog selektora BiH, koji je primljen na VMA u Beogradu na odeljenje nefrologije.

U izjavi za ''Kurir'', nekadašnji strateg Partizana uverava da oporavak teče po planu, da je još ranije bilo planirano da dođe na VMA zbog dijalize i da nije tačno da je sada primljen zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

''Plan je bio da odmah po dolasku u Beograd dođem na VMA, ali nije bilo potrebe da to bude baš tog dana. S druge strane, potrebno je da se sinhronizuju lečenje i tretmani.

Takođe, treba mi mir i procena je moja, ali i lekara da je bolje da jedan deo vremena provedem ovde.

Želim da se što pre izlečim i to ide dobrim putem. Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja, video sam neke natpise, ali mogu da pišu šta hoće'',
izjavio je Vujošević.

Ovih dana dobio je brojne poruke podrške, između ostalih i od svojih bivših igrača, Lučića i Milosavljevića, a i Partizan je juče učinio isto.

Takođe, posetio ga je i verni navijač Miša Tumbas, ali izgleda da je Vujošević primetio i neke druge, koji mu baš ne žele dobro.

''Vodiću Bosnu i Hercegovinu makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani'', poručio je Vujošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke