Vujošević ostao bez još jednog pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.01.2017.
21:27
Izvor: Sportske.net

Limož nikako da stane na noge ove sezone, pokušavaju da angažuju centara koji bi um u tome pomogao, ali im za sada ne ide.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa bivšeg trenera Partizana Duška Vujoševića, trenutno je na 10. mestu francuske Pro A lige, igraju veoma promenljivo, ali je plej-of i dalje u igri.

Ipak, u upravi kluba žele da to osiguraju, planiraju da Vujoševiću stave još bolji roster na raspolaganje, kako su već neko vreme u potrazi za centrom.

Prvo se pojavila priča da je nadomak potpisivanja ugovora sa Limožom nekadašnji centar Barselone i svojevremeno jedan od najboljih košarkaša u Evropi Erazem Lorbek, ali Slovenac koji je pauzirao prethodne dve sezone nije uspeo da prođe lekarske preglede.

Sada se pojavila priča da bi u ovu ekipu, koja je pretprošle sezone uspela i da osvoji francuski šampionat, mogao da stigne centar japanske ekipe Tojama Gruses, Dekster Pitman.



Ovaj 28-godišnji košarkaš ima i NBA iskustvo, nastupao je za Majami, Memfis i Atlantu u najjačoj svetskoj ligi, a u Evropi je igrao za TED Ankaru i prošle sezone za Virtus Bolonju.

Ipak, ni on neće pojačati redove Limoža, kako će prema poslednjim informacijama ostati u Japanu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke