Vujošević okupio ''Zmajeve'', košarkaš Partizana izostao bez objašnjenja?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.07.2017.
20:33
Izvor: Sportske.net

Problem za problemom za Duška Vujoševića, tek što je počeo sa rdaom na novom poslu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević objavio je konačan spisak od 17 igrača na koje računa na pripremama za avgustovske pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Svemu je prethodio veliki broj otkaza, kako opravdanih, tako i neopravdanih. Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu KS BiH, lekarskim pregledima je utvrđeno da Elmedin Kikanović, Milan Milošević, Andrija Stipanović i Emir Sulejmanović ''u ovom trenutku nisu zdravstveno sposobni da prođu pripreme reprezentacije i nastupe u pretkvalifikacionim mečevima za Svjetsko prvenstvo''.

Međutim, to nije konačan spisak izostanaka, a jedan od onih koji su neopravdano izostali bio je i košarkaš Partizana Kenan Karahodžić.

''Na jučerašnjoj prozivci se, bez prethodnog objašnjenja, nisu pojavili Kenan Karahodžić, Nemanja Gordić, Imran Polutak i Jusuf Nurkić, dok će se zbog privatnih obaveza, u dogovoru sa Stručnim štabom, reprezentaciji 14. jula priključiti Aleks Renfro'', navode iz KS BiH.

Imajući sve ovo u vidu, Vujoševićev spisak je sveden na ovih 17 imena:

Nikola Gajić (Igokea), Džanan Musa (Cedevita), Njegoš Sikiraš (Montekit Fuenlabrada), Aleksandar Lazić (Dynamik), Amar Gegić (Bajern), Stefan Glogovac (Igokea), Obrad Tomić (Kakanj), Almir Hasandić (OKK Sloboda), Nedžad Muratović (OKK Sloboda), Ismet Sejfić (PVSK Panon), Adin Vrabac (Partizan), Draško Albijanić (Igokea), Darko Talić (Igokea), Edin Atić (AEK), Markus Lončar (Cedevita), Adi Zahiragić (OKK Spars Ziraat bank), Aleks Renfro (Barselona).




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 04.07.2017
16:55

Mogao bi da pozove centra Betisa,bivseg igraca Niznji Sibir,ne znam kako se zove..Rodjen je u austriji pa mozda vec igra za njih..E to bi bio centar za Partizan!Nesto u stilu Marica,Pekovica,Dubljevica...

avatar
Anderton
Monday, 03.07.2017
21:11

Karahodžić je igrač Unikahe.