Vujošević okupio crno-bele, ko su nova lica na prozivci?

Autor: Vladimir Nestorović
ponedeljak 11.08.2014.
18:38
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nakon Crvene zvezde Telekom, i Partizan je krenuo sa pripremama, a evo i ko se odazvao prozivci Duška Vujoševića.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Posle brojnih odlazaka iz kluba, došao je trenutak i da šampion Srbije krene u pripreme za novu sezonu. Otišli su Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj, Leo Vesterman i Davis Bertans, a klub bi trebalo da napusti i Dejan Musli, dok još uvek nije poznato da li će Saša Pavlović karijeru nastaviti u crno-belom dresu.

Trener Partizana Duško Vujošević večeras je okupio sastav sa kojim će početi pripreme, a među onima na koje računa tu su Dragan Milosavljević, Milenko Tepić, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov, Mihajlo Andrić, Petar Aranitović, Nemanja Bezbradica, Đoko Šalić i Boris Dalo.

Kako prenosi 'Mondo', pored starosedeoca, na treningu su se našli i Luka Bogdanović, navodno u svojstvu 'gosta', dok su na probi Milija Miković, Nikola Vujović i Grk Janis Kuzeloglu, a među prisutnima je bio i Andreja Milutinović, jedino dosadašnje pojačanje crno-belih.

Miković je član Bara, ima 20 godina i prošao je mlade selekcije reprezentacije Crne Gore, dok je Vujović igrač koji pokriva pozicije 4 i 5, a ima 21 godinu.

Što se 19-godišnjeg grčkog internacionalca tiče, visok je 204 centimetara i pokriva pozicije 3 i 4, a sa njegovom igrom možete se upoznati putem sledećeg snimka.



Pred crno-belima je teška sezona, u kojoj će za promenu igrati u Evrokupu, a na treneru Dušku Vujoševiću je da po ko zna koji put pokaže svoje 'alhemičarske' moći i od ovih golobradih mladića napravi nove zvezde evropske i svetske košarke. Hoće li u tome uspeti? Samo vreme će pokazati...

Prve kontrolne utakmice na programu su početkom septembra, kada će protivnici crno-belih biti Kožuv i Jenisej.

Sredinom septembra Partizan se seli u Sarajevo, gde ga očekuje memorijalni turnir 'Mirza Delibašić', gde pored domaćina Bosne učestvuju i Cibona i Turk Telekom.

Od 19. do 21. septembra crno-beli će biti deo prestižnog turnira u Francuskoj, u organizaciji Tonija Parkera, plejmejkera San Antonio Sparsa, a pored Partizana učestvuju još i Barselona, Strazbur i Asvel.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke