Vujošević o tragediji u Istanbulu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.11.2014.
21:56
Izvor: Sportske.net

Uoči košarkaškog derbija između Crvene zvezde Telekom i Partizana trener crno-belih izneo je svoje mišljenje vezano za tragediju koja se dogodila navijaču protivničkog kluba.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u nedelju je upisao petu pobedu u regionalnoj ABA ligi a nakon utakmice sa Cibonom bilo je reči i o tenzijama koje su podignute nakon tragične smrti navijača Crvene zvezde Telekom.

Novinare je zanimalo šta sportisti mogu da urade na smirivanju tenzija nakon što su reakcije države i medija doprinele porastu tenzija posle ubistva navijača Crvene zvezde Telekom u Istanbulu.

"Mi smo dali minut ćutanja. Jako mi je žao što se tragedija desila. Smatram da država ne treba da demonstrira koliko je nekome teško na ličnom nivou, koristeći tuđu tragediju. Da se prave marševi na ambasadu Turske" rekao je trener Partizana NIS.

Duško Vujošević poznat je po tome što neretko kritikuje deo aktuelne vlasti u Srbiji i što im spočitava navijačku obojenost ali večeras nije želeo da širi priču o rekaciji države iz poštovanja prema stradalom mladiću.

"Mnogo mi je žao što je izgubljen mladi ljudski život. To ne sme da se desi, Jednostavno ne sme. Ne sme ni Francuzu u Beogradu, od strane navijača Partizana, niti bilo gde drugde, bilo kome" kazao je Vujošević i dodao,

"Žao mi je, pročitao sam da je taj dečko trebalo da završi fakultet i da uskoro postane ujak, pošto mu je sestra trudna" završio je trener Partizana.

Narednog vikenda na programu je gradski derbi između košarkaša Crvene zvezde Telekom i Partizana NIS ali će pre toga obe ekipe imati obaveze u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golden_boy24
Monday, 24.11.2014
01:07

Da bi čovek mogao da shvati Vujoševića mora da ima i mozga i dusu