Vujošević o blokadi BAT-a: "Ne pitajte me za plan B!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
15:50
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS vodi bitku sa vremenom kako bi Tribunal za košarkašku arbitražu (BAT) odblokirao crno-bele a trener Duško Vujošević ističe da je stanje vanredno i da ne razmišlja o "planu B".

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Do početka nove sezone u ABA ligi ostalo je samo dva dana a KK Partizan NIS i dalje se nalazi pod blokadom Tribunala za košarkašku arbitražu (BAT) zbog presude u slučaju Jake Klobučara.

Slovenac potražuje iznos od 130.000 evra, iz kluba tvrde da su mu dužni nešto iznad 35.000, a vreme polako ističe jer crno-beli do četvrtka moraju da predaju zahtev za licenciranje igrača.

Trenutna situacija je takva da Duško Vujošević ne može da računa na novajlije Milutinovića, Kuzeloglua i Murića i tako će ostati ukoliko ne bude izmireno dugovanje prema Klobučaru.

"Ne postoji ništa urgentnije što moramo da uradimo i nemojte molim vas da me pitate za eventualni 'plan B' odnosno šta ćemo da radimo ako ovo ne regulišemo. Niti mogu, niti smem o tome da razmišljam" otvoreno konstatuje Duško Vujošević.

Trener Partizana još jednom je apelovao na klupski aparat, Upravni odbor i Predsedništvo, da do kraja shvate ozbiljnost situacije i uvide kakve će biti posledice.

Partizan NIS prvom kolu ABA lige gostuje Solnoku u Mađarskoj a ta utakmica na programu je 4. oktobra od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke