Vujošević: "Nisam zadovoljan prvim poluvremenom"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.03.2015.
23:02
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević pohvalio je atmosferu u hali "Čair" i rekao da Niš zaslužuje Superligaša a o igri svog tima nije imao preterano pozitivan komentar.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije pobedom je krenuo u odbranu trofeja ali se na gostovanju Konstantinu mučio dobrih 25 minuta. Utakmicu u hali "Čair" pratilo je oko 4.000 navijača a trener gostujućeg sastava poručio je da Niš zaslužuje da ima predstavnika u Superligi.

"Drago mi je zbog grada Niša, da ima Superligaša. Mislim da je Konstantin sasvim zasluženo akter ovog takmičenja" rekao je Vujošević.

Konstantin je tokom duela prvog kola Superlige sa Partizanom dokazao da će biti dostojan rival ABA ligašima što je apostrofirao i Duško Vujošević.

"Oni su pokazali i u KLS, da su zasluženi učesnici, ali i na večerašnjoj utakmici. Pokazali su da imaju određeni nivo kvaliteta koji sigurno neće biti, u narednim utakmicama, ni malo naivan kada ostale ekipe budu igrale sa njima" dodao je Vujošević.

Komentarišući igru svog tima Vujošević je izrazio nezadovoljstvo izdanjem u prvom poluvremenu zbog čega je najavio dodatan rad na treningu.

"Mi smo u pojedinim momentima odigrali jako kvalitetno, bilo je jako dobrih momenata, međutim u prvom poluvremenu je bilo situacija sa kojima nisam u potpunosti zadovoljan i na tome ćemo poraditi u narednom periodu" zaključio je Vujošević.

Partizan u drugom kolu Superlige Srbije dočekuje Mega Leks a potom sledi pauza u domaćoj ligi zbog obaveza crno-belih i Crvene zvezde Telekom u plej-ofu ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke