Vujošević: ''Niko normalan ne treba da se čudi Meginoj motivaciji''

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2015.
00:06
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaši Partizana nastavili su večeras seriju pobeda u ABA ligi, a posle trijumfa nad Mega Leksom, trener Partizana Duško Vujošević je naglasio da je njegovom timu mnogo nedostajao prvi centar Nikola Milutinov.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je slavio sa 75-73, a Milutinov nije mogao da nastupi zbog prehlade.

S tim u vezi, Vujošević je naglasio da je odsustvo Milutinova bilo i razlog što njegov tim nije mogao ranije da prelomi meč u svoju korist.

''Bilo je naznaka neke virusne infekcije, međutim bez obzira na neke stvari koje su preduzete stanje se pogoršalo i nismo mogli da rizikujemo da on u takvom stanju igra meč'', objasnio je Vujošević.

Trener Partizana je zatim izneo i dosta pohvala na račun protivničke ekipe, koja se nije predavala do poslednjih sekundi utakmice.

''Oni su dobar klub i dobar tim, to pokazuju u svim susretima tokom sezone, tako je bilo i večeras. Čestitam im na želji i motivisanosti, to je sasvim normalno da jedna mlada ekipa koja ima ambicije i kvalitet protiv svih protivnika igra bez kompromisa. To je deo i mladosti i deo sporta, niko normalan ne treba zbog toga da se iznenađuje ili čudi'', poručio je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
spooky
Tuesday, 10.03.2015
08:32

Da nije smesno bilo bi zalosno. Bez Milutinova, mega bi morala da ih lagano dobije 10-ak razlike, Musli i Jokic da ih izdominiraju totalno. Ovako, kao i obicno, Mega igra za Partizan.