Vujošević: "Neće me isprovocirati da tužim Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.09.2015.
20:48
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je saznao da mu neće biti ponuđen produžetak saradnje dosadašnji trener KK Partizan NIS Duško Vujošević objasnio je kako su sada sponzorima otvorena vrata kluba i poručio da nema nameru da tuži klub.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana Dušku Vujoševiće u utorak je saznao da mu neće biti ponuđen produžetak saradnje čime je novo klupsko rukovodstvo okrenulo novi list.

Dan nakon velikih promena koje su se dogodile u klubu Duško Vujošević je u razgovoru za "Novosti" objasnio kako je oteran i kako sada ne postoji prepreka da sponzori ulože svoj novac u Partizan.

"Sada sam oteran. Eto, navaliće sponzori. Smatram da će oni ispuniti ugovorne obaveze prema meni, jer sam uložio ogroman trud i rad, postizali smo sjajne rezultate, a setite se u kakvim smo uslovima radili" kazao je Vujošević.

Oni koji ne simpatišu Duška Vujoševića požurili su da kažu kako je je pokazao ljubav prema Partizanu time što je izjavio kako novo klupsko rukovodstvo ima obevezu da mu isplati dugovanja ali to trofejnog stručnjaka neće isprovocirati na reakcije koje bi štetile Partizanu.

"Možda bi neki voleli da se to desi, da pokušaju da prikažu, kako sam već rekao, da sam srebroljubac, da će moja isplata da onemugući bilo kakav rezultat Partizanu, a zaboravljaju da sam bio spreman da radim i za jedan evro. Neće me isprovocirati da tužim Partizan" objasnio je Vujošević.

Dosadašnji strateg Partizana dodao je da priča oko toga kako će biti savetnik u Partizanu takođe predstavlja jednu vrstu spinovanja i tako dematovao da ostaje u Partizanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 09.09.2015
23:39

Pa ako je bio spreman da radi za 1 evro, zašto mu je godišnja plata bila preko pola miliona?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 10.09.2015
08:33

Zato sto nije! Kakvih pola miliona, radio je za duplo manje! Vidis da mu duguju 600 hiljada evra za dve i po godine (nije primio nijednu platu od januara 2013. godine, a ugovor mu je istekao krajem juna), vrlo lako mozes da izracunas da mu je plata bila 20 hiljada evra mesecno, daj!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 11.09.2015
00:25

Nije mala plata, ali kad ne dobijas nista, a toliko se zdravstveno trosis, to nije toliko ni vazno. Jedan evro je odricanje od plate, o cemu pricas?

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 10.09.2015
22:54

Sve i da jeste toliko, ispade mala plata 20.000? A ovamo bi i za jedan evro vodio Partizan.. pa što se nije onda odrekao ove plate?

avatar
jedan je maradona
Wednesday, 09.09.2015
22:34

mislim da je ovo sve igranka za javnost i naprednjake.vide je Dule da ne moze protiv politike i drzave.sad je kao otisao,dolaze novi sponzori,SNS nece praviti smetnje i to je to!pa prvi Pekovic ne bi dosao na mesto predsednika bez nagovora Vujosevica,a kamoli dopustio upravnom odboru kluba cije on presednik da smeni coveka kojeg obozava.Nesto se tu muti opasno!eto Duleta za pola godine,najdalje za godinu dana nazad,zivi bili pa videli! :)

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 09.09.2015
23:39

Čim vidi da ne može da nađe klub pokucaće na Pekmenova vrata

avatar
Doktor ijopet
Thursday, 10.09.2015
01:16

hahahaha komedija

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
20:52

Ono sto mene jako zanima je zasto se juce prvo pricalo da ce odluka o treneru biti doneta (tek) kroz par dana da bi posle posle skupstine (malim slovima namerno) bilo objavljeno da Vujosevic vise nije nas prvi trener?!?!?! Nemoj ih tuziti, gledaj kako se nase carstvo raspada, kosarkaska Vizantija odlazi u proslost...

avatar
Ivan Micic
Wednesday, 09.09.2015
22:28

Nemaš poverenja u Pekovića i Miću!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 10.09.2015
08:31

Da se samo oni pitaju za sve, imao bih neograniceno poverenje, a ovako su ogromni pritisci i bojim se da ce biti jako tesko da se radi po sopstvenom nahodjenju...

avatar
Wednesday, 09.09.2015
22:47

Oteraste Duloa