Vujošević: "Na žalost, smrt prvo bira najbolje!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 15.12.2014.
13:25
Izvor: Sportske.net

Nije se trener Partizana osvrnuo na Harisa Brkića, ako ste to naslutili iz naslova ove vesti.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Duško Vujošević je danas održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o predstojećem meču Evrokupa protiv rumuskog Asesofta.

Vest u kojoj je najavio meč, ujedno govorio i o trenutnoj situaciji sa pojačanjima na mestu pleja, možete pogledati OVDE.

Ipak, dobar deo svog izlaganja, trofejni stručnjak posvetio je ABA ligi, odgovoru na kritike koje je na račun njegovog tima u intervjuu za 'Blic' izneo legendarni Ranko Žeravica. Proslavljeni košarkaš Jugoslavije izneo je svoju analizu loše realizacije Partizanovog šuta u porazu od Zadra, a Vujošević je bio nezadovoljan njegovim komentarima.

„Kada je u pitanju Partizan, ima puno zlih komentara, juče se javio Ranko Žeravica da komentariše penale i šut iz igre, ali ne znam odakle mu pravo kada nikada nije osvojio klupsku titulu.“, prenosi 'Blic' reči trenera Partizana.

Vujošević je u nastavku bio dosta direktniji, defanzivno nastrojen, te je izneo niz kritika na račun jugoslovenske legende.

„Treba gospodski da ostari, a ne da komentariše, posebno neko ko ima toliko putera na glavi. Partizan je 13 puta bio prvak, učestvovao u Evroligi, sada je ušao u tešku finansijsku situaciju i ne treba sada da se prave neke velike teorije, posebno ne od Ranka Žeravice. Loše je kada ljudi i u tim godinama iskazuju neke svoje mržnje. Da je pokojni profesor Aca Nikolić rekao to - imalo bi nekog smisla. Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje", istakao je Vujošević.

Trener crno-belih je iznova ponovoio nezadovoljstvo izborom sudija za mečeve njegovog tima, pre svega Ilijom Beloševićem, a potom i Obradovićem, kako je rekao 'sudijom sa hrvatskim pasošem u dobrim odnosima sa Zadrom'.

„Mora ABA da podigne nivo poslovanja na jedan transparentniji način, da delegiranje sudija ne obavlja jedan čovek", istakao je Vujošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke