Vujošević: "Mulutinov napravio grešku"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.06.2015.
14:18
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da je mladi centar Nikola Milutinov napravio grešku odlukom da godinu dana pre roka izađe na NBA draft.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Centar KK Partizan NIS Nikola Milutinov izabran je u noći između četvrtka i petka za 26. pika na NBA draftu od strane petostrukog šampiona San Antonija.

Svoj komentar na ovakav epilog imao je i trener crno-belih Duško Vujošević koji je u prvi plan stavio činjenicu da je Milutinov "požurio" sa izlaskom na draft.

"On je godinu dana pre svoje starosne granice izašao na draft. Mislim da je to greška. Naredne godine bi bio bolji, a samim tim interesantniji timovima" rekao je Vujošević.

U razgovoru za portal "kosarka24" trener Partizana dodao je da je mladi centar imao sreće ali i da nije slučajno to što su "Sparsi" ispucali svoj prvi pik baš na njega.

"Imao je jako puno sreće da bude izabran u prvom krugu i to od San Antonio Sparsa koji su ozbiljan projekat. Oni sigurno nisu utrošili svoj prvi pik na draftu na nekoga za koga nisu ozbiljno zainteresovani. Veliki je uspeh što je tako ozbiljan sistem prvo birao Milutinova" zaključio je Vujošević.

U narednom periodu mladi centar će otputovati za Teksas kako bi se upoznao sa čelnicima San Antonija a potom slede pripreme sa reprezentacijom koje počinju 15. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 28.06.2015
11:25

Kako god da bilo Nikola je jedan od nas a ovo je samo potvrda da se u Partizanu dobro radilo i da je priznat i poznat preko bare.Nekima ni ime ne znaju mada nije to ništa ne znaju ni oni sami.

avatar
DR.CHIEF
Saturday, 27.06.2015
17:06

Uslov sparsa, u sledecoj sezoni mora da igra u evroligaskom klubu, zato se Dule ljuti, ali decko mora da gleda sebe, dobar je momak i treba da napreduje kroz utakmice u Evroligi...