Vujošević: ''Kolektivna griža savesti u Turskoj!''

Autor: Beta Beta
sreda 26.11.2014.
22:09
Izvor: Beta

Posle poraza od Banvita u sedmom kolu Evrokupa, trener Partizana nije imao mnogo toga da zameri svojim igračima, osim na manjku koncentracije u odlučujućim trenucima, ali se i osvrnuo i na atmosferu u Turskoj posle ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivk

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Banvita, ali da crno-beli nisu imali dobra rešenja u momentima kada se utakmica lomila.

"Banvit je dobra ekipa koja ima svoj prepoznatljiv način igre i nije slučajno što su prvi vrhu tabele. Mislim da smo odigrali kvalitetan meč. U odlučujućim momentima kada se utakmica lomila, onda kada je bilo najvažnije, nismo našli najbolja rešenja, pre svega, u napadu", rekao je Vujošević.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras posle produžetka u Bandirmu od Banvita sa 85:90 u sedmom kolu Grupe E Evrokupa.

"Banvit je toliko dobra ekipa da pomoć koju su imali od sudija i u Beogradu i ovde, njima zaista nije potrebna i nikome ne služi na čast", dodao je Vujošević.

Trener Partizana je naveo i da ljudi u Turskoj iskreno žale zbog onoga što se desilo u Istanbulu kada je navijač Crvene zvezde ubijen pred duel sa Galatasarajem.

"Moram da naglasim da se ovde oseća kolektivna griža savesti i da je ljudima iz košarke neizmerno žao što se to desilo. Shvataju da je taj gubitak ne može da se nadoknadi, ali prepoznaju da je to simbol da nešto tako nigde i nikada više ne sme da se desi", rekao je Vujošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 26.11.2014
23:23

Opet sudije,nista novo !

avatar
Homer J.Simpson
Wednesday, 26.11.2014
23:57

Tek ce posle Derbija da bude komedija od izjava........
Evo,ja vec sada,znam,i mogu da napisem od reci do reci sta ce da bude receno.....

avatar
Homer J.Simpson
Wednesday, 26.11.2014
23:58

Kalimero-to je nepravda:))