Vujošević: "Kazna je skandalozna!"

Autor: Beta Beta
utorak 09.12.2014.
13:11
Izvor: Beta

Reagujući na suspenziju jadranske lige, Vujošević ističe da to takmičenje sve više gubi kredibilitet u njegovim očima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana je u nedelju dobio dve tehničke greške u meču sa Megom Leks, zbog čega ga je liga danas kaznila sa tri meča suspenzije, a klub će morati da plati 3.100 evra.

"Kazna je skandalozna. Zasluženo sam dobio tehničku, jer sam reagovao na odluku sudije (Milije) Vojnovića. Nisam prestao sa psovkama i komentarima i onda je (Ilija) Belošević bez ikakvog razloga daje isključujuću grešku", rekao je Vujošević na to.

On je kazao da je Belošević u izveštaju napisao da je bio fizički ugrožen, odnosno da je Vujošević fizički hteo da se obračuna sa njim, što je trener Partizana negirao.

"Ja ne znam o kakvoj se pretnji radi? Psovki jeste bilo i za to postoje tehničke. Ne dele se tehničke kad neko tapše. Kakav pokušaj fizičkog napada? To što je mene (sportski direktor Dragan Todorić) Toša držao da se ne raspravljam dalje. Ne znam o čemu se radi. Odluka je nerazumna i od mene prave nekoga ko sigurno u budućnosti tu ligu neće propagirati", rekao je trener.

On je kazao i da "kovertira pravo" da komentariše suđenje Beloševića, za koga je kazao da se "jako dugo" poznaju.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da utakmica protiv Krasnog Oktobra u Evrokupu nije "pitanje života i smrti", ali da je mnogo važna za renome kluba.

"Mi smo ispali iz ovog takmičenja. Dolazi ekipa koja bi se pobedom na parketu u Beogradu bitno približila svom cilju, a to je plasman u narednu krug. Normalno, mi ćemo se truditi da, iz želje da odradimo što bolje pripremu za takmičenja koja su preostala, odigramo i ovu utakmicu kvalitetno, na velikom renomeu koji klub ima"
, rekao je Vujošević novinarima.

Partizan je do sada zabeležio jednu pobedu i pretrpeo sedam poraza, dok ruska ekipa ima pet pobeda.

"Utakmica sigurno neće biti pitanje života i smrti, jer to nije, ali je pitanje časti i ugleda. Utakmica treba da se odigra kvalitetno, da se ispune neki drugi ciljevi. Pobeda nije imperativ i tako ćemo se ponašati."
, rekao je Vujošević.

Krilo Partizana Nemanja Bezbradica kazao je da beogradska ekipa ima motiva da odigra dobro.

"Sutra nas očekuje jedna teška utakmica, protiv ekipe koja ima mnogo Amerikanaca i koja igra dobro. To je i ekipa protiv koje smo u gostima igrali na jednu loptu, što nam je dodatni motiv. Neće biti lako, i bez obzira što nemamo šanse za narednu fazu, trudićemo se da pobedimo",
rekao je Bezbradica.

Utakmica se igra sutra u Pioniru od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke