Vujošević: "Jović u Partizanu? Prvi put čujem!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.08.2014.
12:15
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević demantovao je navode da bi Stefan Jović mogao da zaduži crno-beli dres i konstatovao da se ponovo oko šampiona Srbije pravi "atmosfera licitacije".

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Košarkaši višestrukog uzastopnog šampiona Srbije pripremaju se za novu sezonu pod "dirigentskom palicom" Duška Vujoševića koji trenutno na raspolaganju ima jako skroman tim.

Nakon odlaska Lovernja, Bertansa, Bogdanovića, Vestermana i Muslija crno-beli su angažovali samo jedno pojačanje a danima se u medijima govori o tome koga bi još Partizan mogao da dovede do početka sezone.

Stefan Birčević pominjao se kao potencijalno pojačanje ali je reprezentativac Srbije završio u Estudijantesu a po svoj prilici ni njegov doskorašnji klupski kolega Stefan Jović neće u Partizan.

"Prvi put čujem za tako nešto. U toj vesti nema trunke istine" glasio je Vujoševićev odogovor na pitanje da li Partizan dovodi Stefana Jovića.

Bek Radničkog iz Kragujevca nalazi se pod ugovorom sa klubom za koji je nastupao u minulom periodu ali je neizvesno kakva će biti njegova sudbina ukoliko Radnički bude preseljen u neki drugi grad, ili u najgorem slučaju ugašen.

"Izuzetno respektujem tog igrača i način kako je odigrao proteklu sezonu u Radničkom. Kvaliteti nisu sporni, pa uslovili su i poziv u nacionalnu selekciju" objašnjava trener Partizana ali potom dodaje,

"Međutim, opet se radi o nečemu što se ne dešava prvi put u slučaju Partizana. Samo postoji dilema - da li se radi o kreiranju određene klime ko to već radi ili je neko namerno pravi atmosferu licitacije, tu trećeg nema" ističe Vujošević.

Što se tiče momaka koji su u Partizan stigli na probu, ni tu nema konkretnih vesti po pitanju njihovog angažmana.

"Još je rano za 'izjašnjavanje'. Potrebno je još najmanje nedelju dana treninga da bih mogao nešto konkretnije da kažem" konstatuje Vujošević.

Košarkaši Partizana za sada treniraju u hali "Pionir" a prve provere očekuju ih već za petnaestak dana, tačnije 4. septembra kada u Beogradu dočekuju makedonski Kožuv a dva dana kasnije ugostiće i Jenisej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke