Vujošević: "Ispada da sam najgori čovek u ABA ligi"

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.12.2014.
16:18
Izvor: Beta

Strateg Partizana Duško Vujošević smatra da je prestrogo kažnjen zbog svoje reakcije u duelu sa Mega Leksom ali da će u nastavku sezone morati da se privikne na kriterijum koji primenjuje ABA liga.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegovoj ekipi nije bitno na kojoj će biti poziciji na kraju regularnog dela, već da se plasira u plej-of Jadranske lige.

"Najbolje bi bilo da osvojimo prvo mesto što je nemoguće, ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer je svaka naredna najvažnija. U teškoj smo situaciji i nadam se da ćemo u Novu godinu ući sa kompletinim timom", rekao je Vujošević.

Crno-beli posle 14 odigranih utakmica u ABA ligi zauzimaju šesto mesto na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 7/7.

"Kalendarska godina se završava, ali takmičarska godina tek na proleće. Mi smo u specifičnoj situaciji, ali pokušaćemo da uradimo najbolje što možemo", rekao je Vujošević.

Prema njegovim rečima, nada Partizana da će uskoro dovesti igrača na poziciji plejmejkera još nije nestala.

"Kako sezona odmiče, manja je verovatnoća da će na tržištu ostati kvalitetan plej, ali nadam se da ta trka još nije gotova", rekao je Vujošević.

Upitan da li situacija u fudbalskom klubu Partizan, u kojem se bira novo rukovodstvo, može da se odrazi na košarkaški, Vujošević je rekao:

"Mi imamo svoju publiku, oko četiri-pet hiljada ljudi, koja dolazi bez obzira na ime protivnika. Mislim da će se nastaviti sa realizacijom ideje: jedan narod, jedan klub, jedan vođa".

Partizan će se u narednom kolu sastati sa Krkom a trener Duško Vujošević ponovo će voditi ekipu pošto je izdržao tri meča suspezije.

"Očekujem tešku utakmicu, kao i svaku u Jadranskoj ligi. Želimo da im se revanširamo za poraz u Beogradu, pošto nas je taj poraz stavio u inferiornu poziciju na tabeli. Ali, uz svo poštovanje protivniku, idemo na pobedu", kazao je Vujošević i dodao,

"Po kaznama ispada da sam ja najgori čovek u Jadranskoj ligi, a nije baš tako. Zaslužio sam isključenje, ali ne i kaznu od tri meča. Kao klub smo malo u problemu što su neki osetili i žele da iskoriste. Moraću ubuduće da se iskontrolišem i pripremim za stvari koje nisu korektne" rekao je strateg crno-belih.

Utakmica između Partizana i Krke igraće se u subotu od 21.00 u Sloveniji, u 15. kolu Jadranske lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 25.12.2014
17:24

Ti najgori u ABA ligi, Nikolic u JSL, Partizan na udaru sa svih strana, a jos nije ni pocela KLS...

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Thursday, 25.12.2014
17:51

Ajde za JSL ne znam kako se ponasaju svi ostali pa necu da pricam bezveze ali ko se u ABA ligi ponasa gore od Duleta?

avatar
Benz
Thursday, 25.12.2014
18:23

on je dobar samo za vas pojedince koji su utripovali da su svi proiv partizana i da su svi lopovi samo partizan posten....

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 25.12.2014
18:22

Sto se tice ponasanja, ono nije uvek za pohvalu, ali oni koji rade ispod zita ne mogu da budu primer nikome, a DV je bez dlake na jeziku, sto mu padne na um, on to i kaze i nije mesetar. Sa njim znas na cemu si, iskren je do srzi...