Vujošević hvali Zvezdu, a ljuti se na sudije...

Autor: Beta Beta
nedelja 19.04.2015.
00:00
Izvor: Beta

Posle poraza Partizana u trećoj utakmici polufinala plej-ofa, trener Partizana i pored pohvala rivalu, nije mogao a da ne prokomentariše i deljenje pravde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kazao je da je Crvena zvezda večeras zasluženo pobedila u polufinalu plej-ofa, ali je ocenio i da je sudijski kriterijum doprineo porazu njegovog tima.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Odigrala je dobru utakmicu, sa dobrom koncentracijom, znajući šta traži u kom trenutku... Igrala je i veoma grubo i prljavo što im je bilo dozovoljeno, ali su pre toga imali energiju da igraju na takav način. Skokovi u napadu su bili odlučujući faktor i izvanredan pokazatelj njihove prisebnosti", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je kazao da je suđenje "posebno poglavlje" u ovoj seriji, i kritikovao i sudije, i način delegiranja u svim mečevima do sada.

"Nismo bili u stanju da imamo karakter da prevaziđemo i tu situaciju. Videli ste šta se dešavalo", rekao je Vujošević.

Na pitanje novinara da li Partizan ima šanse da slavi u seriji, rekao je:

"Ako suđenje bude kao danas, teško. Ako bude pošteno, verujem da možemo", rekao je Vujošević.

Krilni centar Partizana Milan Mačvan ocenio je da je Zvezda bila spremnija i agresivnija.

"Zvezda je večeras zasluženo pobedila. Od prvog minuta je igrala agresivnije i spremnije. Ne znam zašto je to bilo tako, verovatno smo se opustili. Pokušaćemo da se spremimo do sutra. Siguran sam da će ekipa reagovati i da ćemo biti bolji i spremniji", rekao je Mačvan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke