Vujošević hvali Milutinova, Pavlović se sprema za Zvezdu

Autor: Beta Beta
sreda 13.05.2015.
14:19
Izvor: Beta

Uoči meča sa Tamišom, trener Partizana Duško Vujošević osvrnuo se i na medijske napise oko navodnog transfera Nikole Milutinova. Pavlović se vraća protiv Zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da su unapred dobijene utakmice najteže ali da očekuje da će njegova ekipa pobediti Tamiš u predstojećoj utakmici Superlige Srbije.

"Tamiš je ozbiljna ekipa, posvećeno radi dugi niz godina. To je dobro formiran i stabilan sistem. Doći će rasterećeni i motivisani jer nemaju šta da izgube. Najteže je igrati unapred dobijene utakmice. Ne sme da dođe do potrošnje energije i motiva ali verujem da ćemo utakmicu rešiti u našu korist"
, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Hali Pionir.

Košarkaši Partizana sutra od 19.30 u Hali Pionir igraju protiv Tamiša utakmicu šestog kola Superlige Srbije. Crno-beli u pet prvih kola imaju sve pobede a Tamiš je pretrpeo pet poraza.

Vujošević je naveo da će sutrašnju utakmicu propustiti Aleksandar Pavlović a da su svi ostali igrači na raspolaganju.

Beogradski mediji preneli su da je za igrača Partizana Nikolu Milutinova zainteresovana i Minesota a Vujošević je rekao da je taj mladi centar ove sezone mnogo napredovao.

"Milutinov je u toku sezone podigao kvalitet igre. I više je nego očigledno da je razlika u kvalitetu njegove igre rasla od početka pa sve do sada. Za njega je zainteresovano mnogo klubova, ali ne znam da li je sasvim spreman da se ove godine upusti na takav korak", rekao je on.

Vujošević je naveo i da pisanja pojedinih medija da će Milutinov i Edo Murić preći u Crvenu zvezdu "nisu u funkciji posla koji radimo u Partizanu".

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da je njegova ekipa favorit ali da od početka mora da igra dobro kako bi smanjila oscilacije u igri i dobila utakmicu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak_Doctora!
Wednesday, 13.05.2015
16:40

Voleo bih Eda Murica u Zvezdi, mislim da nam je potreban takav igrac i da mozemo da ga dovedemo. Glavni adut nam je Evroliga. Muric sigurno nece ostati u partizanu na kraju sezone samo je pitanje u koji ce klub. Zvezda treba da posalje ponudu.

avatar
valjak
Wednesday, 13.05.2015
20:22

a da stvorite nekog igraca npr. kao sto je Dule stvarao za Srbiju?

avatar
Povratak_Doctora!
Wednesday, 13.05.2015
23:28

U septembru kad Djordjevic objavi spisak a ti lepo izbroj.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 13.05.2015
21:57

Edo je došao u Partizan jer je veliki grobar kao i Nurkić ali se tu javlja još jedan problem-zvezda ne može da pošalje ponudu ali zvezda Telekom može,mada sve jedno Edo najbolje zna zašto je i gde došao.