Vujošević hoće još jednog bivšeg igrača Partizana?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.05.2016.
17:45
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaškog kluba Limož Duško Vujošević uveliko radi na sklapanju tima za narednu sezonu, a francuski mediji javljaju da se na meti prošlosezonskog šampiona nalazi još jedan bivši član Partizana.

lequipe.fr
lequipe.fr

Povezane vesti

Košarkaški klub Limož nije uspeo da se plasira u plej-of francuskog šampionata ali su čelnici "zelenih" ostali dosledni u stavu da Dušku Vujoševiću treba dati vremena da napravi uspeh.

Crnogorski stručnjak je ekipu preuzeo sredinom sezone i odveo je do plasmana u Last 32 fazu Evrokupa ali je u prvenstvu u nacionalnom Kupu izostao dobar rezultat.

Odmah nakon završetka obaveza u francuskom šampionatu Duško Vujošević je krenuo u sklapanje tima za narednu sezonu, a u tu svrhu bi Limož mogao da angažuje još jednog bivšeg člana Partizana.

Francuski mediji prenose da se na meti Limoža nalazi krilni centar Dru Gordon (25), momak koji je u sezoni 2012/2013 proveo sedam meseci u Partizanu pre nego što je napustio crno-bele i preselio se u Dinamo Sasari.

Gordon

Minulu sezonu Amerikanac je proveo u francuskom Šalon-Remsu za koji je na 30 mečeva prosečno beležio 14 poena i 9.6 skokova u LNB Pro A ligi.

Ljubiteljima košarke u Srbiji Dru Gordon je više nego poznat jer je u Partizanu sarađivao sa Duškom Vujoševićem, a kada je u martu 2013. godine napustio klub, iskusni stručnjak je u ekipu "ubacio" Žoa Lovernja koji je potom "eksplodirao".

U narednoj sezoni Dru Gordon bi mogao da ponovo zaigra u klubu koji vodi Duško Vujošević, a podsećamo da se na platnom spisku Limoža još uvek nalaze Leo Vesterman i Bo Mekejleb, takođe bivši članovi Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Friday, 27.05.2016
18:48

јел овог пута игра за кило броколија,пошто му је кикирики вероватно досадио