Vujošević: "Fali mi Partizan, ja njemu još više"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.01.2016.
11:21
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević priznao je da mu nedostaje bivši klub, ali je istakao da mu se čini kako on još više nedostaje crno-belima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bivši trener KK Partizan NIS Duško Vujošević govorio je za "Sputnik" o svojoj ljubavi prema Rusiji i njenom narodu, a tom prilikom je bilo reči i o crno-belima.

U momentu kada se Partizan bori za opstanak u ABA ligi bivši strateg crno-belih ne krije da mu nedostaje bivši klub, ali ističe da i on nedostaje Partizanu.

"Ja sam oteran iz Partizana, ali bez obzira na sve, Partizan meni fali, a izgleda da još više falim ja njemu. Oni koji su me oterali nisu iz mog srca eliminisali ljubav prema Partizanu. Ja sam čovek koji je ostao vezan za klub" kaže Vujošević.

Proslavljeni košarkaški stručnjak nije optimista kada je budućnost KK Partizan u pitanju o čemu svedoči i njegova tvrdnja da svetlo na kraju tunela koje se nakda ukaže predstavlja svetlo lokomotive koja juri u susret.

"Mi smo u tunelu. Neki put se čini da ima svetla na kraju tunela, međutim to je svetlo lokomotive koja nam ide u susret" poručuje Duško Vujošević.

Kompletan intervju sa bivšim trenerom KK Partizan NIS možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 04.01.2016
17:29

Ja vjerujem u Duleta...

avatar
сочинитељ
Monday, 04.01.2016
15:23

Нису те отерали већ ти није продужен уговор,ако си такав стручњак зашто ниси добио понуду неког клуба за рад и на крају ако заиста волиш партизан зашто се ниси одрекао 300.000 часова љубави месечно...обмана као и цела његова каријера

avatar
svojnasvome
Monday, 04.01.2016
18:05

Koji si ti paćenik......pa jes ti pravis blesav il sta...znas kolko je taj covek osvojio i kolko igrača pod njim postadose veliki igrači. ....naravno razumem teske komplekse i od njega i od toga sto nikad necete biti ni blizu onoga sta je partizan stvorio za sebe u 40 godina sistemskog rada i sto vas vode samo politicari i mafijasi jer nemate sportistu zglavnog u odnosu na nas...divac danilovic pekovic kao predsednici.....to je velicina.....tako da razumem komplekse al bolje se nemoj javljati jer ispadas....znas kakav

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Monday, 04.01.2016
18:26

Napravicu izuzetak samo da bih te pitao nesto. Cekaj, 300 (hiljada evra, pretpostavljam, sta drugo moze da bude) mesecno? Jesi li ti krsten, EJ?!

avatar
Partizan svetinja
Monday, 04.01.2016
13:19

Dule zauvek u nasim srcima!!!A kalemegdanovcima nocna mora

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Monday, 04.01.2016
12:25

Metafizika, brale!