Vujošević dobio pojačanje u borbi za plej-of!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.03.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

Imperativ francuske ekipe Limož je da se plasira u doigravanje, a bivšeg treneru Partizana spremili su i pomoć u vidu iskusnog plejmejkera.

EPA/VALDA KALNINA
EPA/VALDA KALNINA

Povezane vesti

Bivši košarkaš Turk Telekoma, Azovmaša, Trabzona i Žalgirisa Džerom Rendl novo je pojačanje francuskog Limoža.

Ovaj košarkaš nastupa na pozicji plejmejekra, ima 29 godina i veliko internacionalno iskustvo.

Ove sezone je nastupao u Australiji u redovima Adelaid 36ersa, a proglašen je i za najkorisnijeg igrača najkvalitetnijeg šampionata te zemlje. Tamo je u proseku beležio preko 20 poena i pet asistencija po meču.

Rendl ima i ukrajinski pasoš, a za reprezentaciju te zemlje je nastupao na Eurobasketu 2015. godine.

Ekipa Duška Vujoševića trenutno se nalazi na 11. mestu francuske LNB Pro A lige, sa samo pobedom manje od aktuelnog šampiona Asvela, koji se nalazi na poziciji broj osam, poslednjoj koja vodi u plej-of.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Donald Tramp
Wednesday, 01.03.2017
20:29

Opet svoje trenersko umeće pokazuje u najbogatijem klubu jedne zemlje i opet borba za opstanak...

avatar
Wednesday, 01.03.2017
20:43

mislim da covek prvi put vodi klub koji se cak i ne bori za opstanak nego za play off ... ako nisi uspeo da procitas u tekstu nisi trebao ni da komentarises ... sto se tice trenerskog umeca EL je rekla svoje , a sta vi panteri kazete vise nikog i ne zanima ... nije ni cudo sto vas ni pravi navijaci Zvezde ne vole ...

avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 02.03.2017
10:04

Najbogatiji klub u zemlji,a.dovodi igrace iz Irana,Australije i poluraspalog Lorbeka kome je penzija mala?!nDule je najbolji trener evrope za 2009 godinu i prvi trener u istoriji koji je sa jednom evropskom ekipom pobedio jednu nba ekipu na americkom tlu,a o trofejima i igracima koje je stvorio necu da trosim slova..nTebi i redakciji bi preporucio da malo guglate i druge trenere,cisto da vidite gde su i sta.rade (moguca kolmuna,neki podsetnik?!)..nNpr.zmagonsagadin,aca trifunovic,stevan karadzic,sakota,pesic,klipa...i na kraju najveca legenda dive Mihailo Uvalin!nCisto reda radi,jer stice se utisak da neko hoce da izbrise sta se desavalo pre 2011..Kao da se neko stidi svoje istorije,igraca,trenera,uprave?!nNapisite gde su i sta rade vesic,zezelj,Pauk,ilija kovacic,boskovic,zoran drakulic,beko,vucicevic..Koji su sve igraci dovodjeni i odakle..