Vujošević: "Daćemo maksimum u polufinalu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.02.2015.
23:38
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević rekao je u petak da će se najatraktivnija utakmica na završnog turniru nacionalnog Kupa igrati u polufinalu i da će njegov tim dati sve od sebe da eliminiše Crvenu zvezdu Telekom.

Beta/SašaĐorđević/Dr
Beta/SašaĐorđević/Dr

Povezane vesti

Pobedama nad ekipama Vojvodine Srbijagas i Konstantina najkvalitetniji klubovi u zemlji zakazali su polufinalni okršaj na završnom turniru "Kupa Radivoja Koraća".

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević večeras je dao kratak komentar uoči sutrašnje polufinalne utakmice sa Crvenom zvezdom Telekom.

"Gospodin slučaj je hteo da se najatraktivnija utakmica turnira za 'Kup Radivoja Koraća' u Nišu odigra u polufinalu. Daćemo sve od sebe da se suprotstavimo favorizovanom rivalu" poručio je Vujošević.

Šampion Srbije u četvrtak je savladao Vojvodinu rezultatom 81:54, dok je branilac trofeja u Kupu Srbije u petak bio bolji od niškog Konstantina 81:65.

Polufinalni okršaj za završnom turniru "Kupa Radivoja Koraća" između Partizana NIS i Crvene zvezde Telekom zakazan je za subotu, 21. februar, sa početkom od 21 čas.

Pre toga ćemo u prvom polufinalu od 18.30 gledati duel između Vršac Svislajonsa i Mega Leksa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke