Vujošević: "Čović ima potrebu da je stalno u konfliktu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.09.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Bivši trener KK Partizan NIS Duško Vujošević ponovo se oglasio nakon jučerašnjeg ličnog saopštenja Nebojše Čovića.

lequipe.fr
lequipe.fr

Povezane vesti

Najtrofejniji stručnjak u istoriji KK Partizan Duško Vujošević danas je prokomentarisao navode koje je predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović izneo u svom ličnom saopštenju dostavljenom medijima u četvrtak popodne.

Kompletno saopštenje Nebojše Čovića mogli ste da pročitate OVDE, a Duško Vujošević je danas u razgovoru za "Kurir" replicirao prvom čoveku Crvene zvezde mts.

Bivši trener Partizana objasnio je kako nema želju da komentariše navode Nebojše Čovića, ali da izjave daje kada novinari zatraže njegovo mišljenje.

"S druge strane, osećam i potrebu da iznesem svoj stav koji je nepromenjen. Odnosno, promenjen je samo u tome što ne želim da udovoljavam potrebi tog čoveka da stalno s nekim u konfliktu. Da li zbog nekog psihološkog razloga, kompenzacije, iz razloga da se svidi navijačima Zvezde ili da se svidi nekom visokom i moćnom" kazao je Vujošević.

Trofejni stručnjak poručio je da bi Nebojša Čović trebalo da se bavi pametnijim poslovima kao što je stvaranje talenata kakvi su Nemanja Dangubić i Marko Gudurić.

"Nemam vremena da se bavim s tim. A mislim da i on ima mnogo prečih obaveza, neka proizvodi mlade talentovane igrače u vrhunske asove poput Dangubića i Gudurića i Simanića, a ne samo da očekuju od države sredstva i dovode strance, te da potroše godišnji budžet unapred" konstatovao je Vujošević.

Kada je po sredi tema vezana za "novac sa Kosova" Duško Vujošević je ponovio da u vreme dok je on bio na čelu JSD Partizan nije bilo nikakvih nelegalnih radnji.

"Ne govorim o Kosovu, već o vremenu kada sam bio predsednik JSD Partizan, a to je period od 2011. do 2015. i kada sam bio trener KK Partizan. Tada sigurno nikakve pare nisu stizale u klubove, ni sa Kosova, ni sa bilo koje druge strane. Šta je bilo pre toga, ne znam" poručio je Vujošević.

Predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović poručio je da javnim saopštenjem stavlja tačku na polemiku, a ostaje nada da posle nove replike Duška Vujoševića neće promeniti mišljenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Friday, 23.09.2016
22:50

Jesu li realni ova dva lika? Gade mi se vise i jedan i drugi, gore od Parova.

avatar
Aleksandar K
Friday, 23.09.2016
21:36

Dok je bilo para sa Kosova i od naroda iz Republike Srpske koje vam je dao Dodik i ti si bio neki trener a sad si niko i nista

avatar
Patrick Bateman
Friday, 23.09.2016
19:15

Utuk na utuk... :D

avatar
draganp
Friday, 23.09.2016
19:08

Vujošević ima potrebu da je stalno laže!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 23.09.2016
18:23

Od ta cetiri razloga, izvesno je da su prisutni prvi, drugi i cetvrti, ne verujem previse u taj treci.